search
Disney+ zet deze week 6 nieuwe afleveringen online, met o.a. een nieuwe 'Doctor Who'-kerstspecial
Series / Nieuws

Disney+ zet deze week 6 nieuwe afleveringen online, met o.a. een nieuwe 'Doctor Who'-kerstspecial

In deze kerstweek zet Disney+ genoeg voor je klaar om lekker op de bank te gaan kijken.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


Doctor Who Kerstspecial - The Church on Ruby Road


Verschijnt op: Maandag 25 december | Release: Verhaal #304 | Genre: Avontuur / Drama / Scifi | Kijk op: Disney+

Lang geleden werd op kerstavond een baby achtergelaten in de sneeuw. Vandaag heeft Ruby Sunday het druk met de Doctor, Goblins en gestolen baby's en komt ze misschien dichter bij het mysterie van haar geboorte.
Behind the Attraction


Verschijnt op: Woensdag 27 december | Release: Seizoen 2 | Genre: Documentaire / Geschiedenis | Kijk op: Disney+

Kijk verder dan de magie van Disney-parken om te ontdekken wat er achter de attractie zit! Deze serie onderzoekt hoe Imagineers het Haunted Mansion vulde met 999 happy spoken, en hoe de Twilight Zone Tower of Terror ™ veranderde in Guardians of the Galaxy - Mission: BREAKOUT! Van Jungle Cruise tot Star Wars: Galaxy's Edge, elke attractie in Disney parken heeft een magisch verhaal.
Percy Jackson and the Olympians


Verschijnt op: Woensdag 27 december | Release: Seizoen 1 - aflevering 3 | Genre: Actie / Avontuur / Familie | Kijk op: Disney+

Percy Jackson is op een gevaarlijke zoektocht. Om de bliksemschicht van Zeus terug te halen en een oorlog te voorkomen, moet hij dwars door Amerika reizen, monsters ontlopen en goden te slim af zijn. Dankzij de hulp van zijn partners Annabeth en Grover, leidt Percy’s reis hem naar het antwoord op de vraag hoe hij erbij kan horen in een wereld waarin hij zich niet op zijn plek voelt en waartoe hij voorbestemd is.
Overige series nieuw op Disney+


Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

27 december: Dragons of Wonderhatch]Dragons of Wonderhatch (seizoen 1 - aflevering 3-4) - Animatie / Actie / Avontuur - Tijdens een cruciale veldslag verdwijnt Upananta's beste drakenrijder. Zonder hem is de wereld reddeloos verloren. De onervaren drakenrijder Thaim gaat naar hem op zoek in een andere wereld: een plek waar vliegende draken en avontuur alleen bestaan in de dromen van middelbare scholier Nagi.

27 december: Raffa (seizoen 1) - Documentaire - Raffaella Carrà is een legende die alle grenzen overstijgt. Deze docuserie volgt haar openbare- en privéleven, haar jeugd en de verlating door haar vader, haar vermeende flirt met Frank Sinatra, crises en wedergeboorten.

27 december: Undead Unluck (seizoen 1 - aflevering 3) - Animatie / Actie / Avontuur - Andy, een Negator met de gave 'ondood', is al lange tijd op zoek naar iemand met de gave om hem een werkelijke dood te bezorgen. Fuko Izumo zorgt voor onheil in haar naaste omgeving door haar gave 'ongeluk'.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen