search
Winter Vol Liefde: Oei, impulsieve zoen Saul zet de boel flink op scherp

Winter Vol Liefde: Oei, impulsieve zoen Saul zet de boel flink op scherp

Deelnemer Saul zoent met één van de kandidaten en zet het liefdesavontuur daarmee flink op scherp

Bas de Kramer
Winter vol Liefde-deelnemer Saul heeft de nodige kandidaten uitgenodigd om hem op te komen zoeken in het winterse Zwitserland. SerieTotaal volgt Winter vol Liefde op de voet en houd je op de hoogte van het liefdesleven van de kandidaten.

Amy-Rose is inmiddels al 2 dagen bij Saul in huis en de twee lijken het alleraardigst met elkaar te kunnen vinden, er wordt het nodige heen en weer geflirt. Het geluk van de twee wordt echter verstoord door de komst van een nieuwe kandidate, verhuurmakelaar Jessie meldt zich in Zwitserland en ook van haar lijkt Saul behoorlijk gecharmeerd.

Familie-etentje


Saul nodigt de twee uit voor een familie-etentje waarbij de dames flink worden ondervraagd door Sauls' hechte familie. Vooral de wat zakelijkere Jessie lijkt flink in de smaak te vallen bij zowel Saul als zijn familie. Groot is dan ook de verbazing als we die ochtend daarna te horen krijgen dat Amy-Rose en Saul met elkaar gezoend hebben. Amy-Rose voelde tijdens het familie-etentje dat Jessie echt direct een concurrente werd en heeft buiten de camera's kennelijk de stoute schoenen aangetrokken en met Saul gezoend.

Saul spreekt met Amy-Rose af dit absoluut niet aan Jessie te vertellen. In de loop van de dag ruikt Jessie toch wat onraad en als zij hem 's avonds als zij eten gaan afhalen, uithoort over wat er speelt tussen hem en Amy-Rose houdt Saul zich behoorlijk op de vlakte. Hij speelt met verve de vermoorde onschuld en vertelt nog steeds niet over zijn zoenpartij met Amy-Rose. Hoe betrouwbaar is Saul eigenlijk? En wat betekent zijn zoen met Amy-Rose nu eigenlijk?

Kijken


Kijk Winter vol Liefde op Videoland of gewoon op RTL 4.

Foto: RTL

Aanbevolen artikelen