search
Hoe staat het ervoor in 'Winter vol Liefde' na de kerstdagen? Een update om weer helemaal bij te zijn!

Hoe staat het ervoor in 'Winter vol Liefde' na de kerstdagen? Een update om weer helemaal bij te zijn!

'Winter vol Liefde' is inmiddels 6 afleveringen onderweg. Ook tijdens de kerstdagen werd het gewoon uitgezonden. Hoe staat het er nu allemaal voor?

Bas de Kramer
Hoe staat het er na 6 afleveringen van 'Winter vol Liefde' nu ook alweer voor? Ook tijdens de kerst werd de serie gewoon uitgezonden. SerieTotaal geeft je een overzicht wat er tot nog toe allemaal is gebeurd.

Benjamin


Benjamin is op zoek naar een leuke man in Zwitserland. Hij stuurde bouwvakker en brandweerman Nicky naar huis, Benjamin zag te veel 'red flags' en besloot afscheid van hem te nemen. Daarna arriveerde Joshua, deze goedlachse ondernemer valt zeer bij Benjamin in de smaak en loopt nog altijd rond op de Belalp.

Benjamin heeft inmiddels ook een derde kandidaat over de vloer. Die werd niet heel hartelijk ontvangen, want Benjamin stuurde hem linea recta naar een nabijgelegen hotel toe, hetzelfde geldt overigens voor Joshua. Benjamin heeft aangegeven ook wat 'private space' nodig te hebben om het hele liefdesavontuur te kunnen verwerken.

Guido


Guido heeft in Zweeds Lapland twee kandidaten ontvangen. Eerst kwam Margreet. Guido zag haar best zitten, maar de heimwee werd haar teveel en ze besloot weer huiswaarts te keren naar haar zoon. Vervolgens kwam Elsje en dit lijkt een ideale match te zijn. Elsje woont ook al tijden in Zweden en lijkt zeer gemakkelijk om te gaan met die ietwat solitaire en barbaarse omstandigheden.

Op het vriendschappelijke vlak lijken ze elkaar in ieder geval helemaal gevonden te hebben, maar zit er ook meer in het vat?

Saul


Saul woont op de Riederalp in Zwitserland en heeft 2 kandidates over de vloer gehad. Amy Rose en hij hadden eerst al gezoend en blijken -naar eigen zeggen- inmiddels ook wat andere romantische handelingen te hebben verricht. Kandidate Jessie, die goed in de familie viel en erg goed bij hem leek te passen, is door Saul inmiddels de wacht aangezet.

Saul heeft uiteindelijk toch maar opgebiecht al wat verder te zijn met Amy Rose en stuurt haar vervolgens naar huis, dit tot groot genoegen van Amy Rose die de eerste concurrentie hiermee heeft verslagen.

Edith


Edith vermaakt zich nu al een paar dagen met Bart in Tirol. Inmiddels is er eindelijk een concurrent gearriveerd, motorrijder Mike staat op de stoep en die is van plan de boel flink op te schudden. Zal Edith voor zijn charmes vallen?

Marco


Marco ontving in Noorwegen inmiddels 2 dames. De wat zweverige Petra is inmiddels door Marco naar huis gestuurd en kapster Joyce is nu bij hem in huis ingetrokken. De twee zijn nog erg aan het aftasten en de vraag is of zij de weg naar elkaars hart gaan vinden. Vooralsnog ziet dat er nog niet echt naar uit.

Kijk Winter vol Liefde op Videoland of gewoon op RTL 4.

Foto: RTL

Aanbevolen artikelen