search
Winter vol Liefde: Benjamin vraagt om een kotsbakje

Winter vol Liefde: Benjamin vraagt om een kotsbakje

Benjamin heeft behoefte aan wat meer ruimte en stuurt de 2 mannen naar een nabijgelegen hotel.

Bas de Kramer
Winter vol Liefde-deelnemer Benjamin heeft de nodige kandidaten uitgenodigd om hem op te komen zoeken in het mooie wintersportplaatsje Belalp in Zwitserland. SerieTotaal volgt Winter vol Liefde op de voet en houd je op de hoogte van het liefdesleven van de kandidaten.

Benjamin heeft inmiddels twee mogelijke liefdes in zijn huis: de knappe Amsterdamse Joshua en de pas gearriveerde jeugdzorgwerker Jeroen.

Pizzapunten op de piste


Jeroen, die niet eerder op ski's gestaan heeft, treedt volledig uit zijn comfortzone en krijgt les van de behulpzame Benjamin op de piste. Jeroen doet hard zijn best, maakt "pizzapunten" met z'n ski's en oefent, daarbij een beetje geholpen door Benjamin, het vallen in de sneeuw. Joshua vermaakt zich ondertussen uitstekend in zijn eentje elders op de piste.

Joshua noemde al eerder dat het wellicht een goed idee was een hotelletje te boeken, om Benjamin zo wat ruimte te gunnen. Nu ook kandidaat Jeroen erbij is gekomen, is het echt wat teveel voor Benjamin. Hij twijfelt dan ook geen moment en neemt contact op met zijn 'bestie' Anna, die een appartement in de aanbieding heeft voor de twee mannen. Benjamin verontschuldigt zich, want er is helaas maar één bed in het appartement; één van de mannen zal op de bank moeten slapen. "Het is duur hier in Zwitserland", aldus Benjamin.

Kotsbakje


Het drietal nuttigt samen een drankje. Joshua deelt een tegeltjeswijsheid: "Als je alleen bent ga je snel, samen kom je verder", waarop Benjamin om een kotsbakje vraagt. 'Trouble in paradise'? Of kon Benjamin de 'wijsheid' stiekem wel waarderen?

Hoe zal dit liefdesavontuur zich verder ontwikkelen? Nu Benjamin zijn mannen elders heeft ondergebracht, geeft dit hem mogelijk wat lucht voor nadere inzichten? Kijk Winter vol Liefde op Videoland of gewoon op RTL 4.

Foto: RTL

Aanbevolen artikelen