search
Winter vol Liefde: er wordt een sneertje uitgedeeld over slechte seks

Winter vol Liefde: er wordt een sneertje uitgedeeld over slechte seks

Edith ontvangt een nieuwe man, kan Bart deze concurrentie aan?

Bas de Kramer
De hardwerkende Edith, die samen met haar zoon in Oostenrijk woont, heeft inmiddels twee mannen in huis. Bart verbleef al een paar dagen bij Edith, waarna de stoere motorrijder Mike zich bij hen voegde.

Edith mag Mike bij binnenkomst meteen helpen met uitkleden, omdat hij zelf zijn motorjas niet los krijgt. Ondanks deze wat onhandige entree, is Mike meteen duidelijk en geeft hij aan dat hij Bart absoluut niet als concurrent ziet. Mike heeft naar eigen zeggen namelijk veel meer te bieden.

Sleetje rijden?


Bart had eerder nog een sleemakerij bezocht met Edith. Bart is helemaal in zijn nopjes en is kennelijk zo thuis in het hout dat hij er zelfs aan snuift. Als hij van Edith een eigen slee mag laten maken, is hij zo blij als een kind. Edith grapt vervolgens dat ze zich ingeruild voelt voor een slee. Wellicht betreft dit een Freudiaans grapje?

's Avonds heffen Edith, Bart en Mike voor het eerst als trio het glas en proosten zij. Edith benoemt dat als je elkaar niet aankijkt bij het proosten, hierop zeven jaar slechte seks volgt. "Maar dit had hij al", deelt Edith een sneertje uit aan Bart, waarna het trio in lachen uitbarst. Bart lacht dus mee, maar wellicht als een boer met kiespijn?

Dikke pens


Mike laat zich ondertussen aan de camera niet zo positief uit over Bart en vindt dat Bart de hele tijd "z'n dikke pens aan het showen is". Dit irriteert Mike zo te zien. Bart geeft op zijn beurt aan dat hij juist niet van het haantjesgedrag is; hij is gewoon zichzelf.

Wat Edith hiervan allemaal nu precies vindt is nog niet helemaal duidelijk. Mike schat de kansen van Bart laag in, maar wie weet hoe één en ander zich de komende afleveringen zal gaan ontvouwen.

Kijken


Kijk Winter vol Liefde op Videoland of gewoon op RTL4.

Foto: RTL

Aanbevolen artikelen