search
Disney+ komt in januari met 7 nieuwe series en vele afleveringen
Series / Nieuws

Disney+ komt in januari met 7 nieuwe series en vele afleveringen

Januari betekent een maand vol documentaires en spannende nieuwe series op Disney+.

Disney+ zet in januari weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de drie grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.

Percy Jackson and the Olympians


Verschijnt op: Woensdag 3, 10, 17, 24, 31 januari | Release: Seizoen 1 - aflevering 4-8 | Genre: Actie / Avontuur / Familie | Kijk op: Disney+

Percy Jackson is op een gevaarlijke zoektocht. Om de bliksemschicht van Zeus terug te halen en een oorlog te voorkomen, moet hij dwars door Amerika reizen, monsters ontlopen en goden te slim af zijn. Dankzij de hulp van zijn partners Annabeth en Grover, leidt Percy’s reis hem naar het antwoord op de vraag hoe hij erbij kan horen in een wereld waarin hij zich niet op zijn plek voelt en waartoe hij voorbestemd is.Echo


Verschijnt op: Woensdag 10 januari | Release: Seizoen 1 | Genre: Actie / Avontuur / Misdaad | Kijk op: Disney+

Marvel Studios presenteert Echo, waarin Maya Lopez in de schijnwerpers wordt gezet terwijl ze wordt achtervolgd door het criminele imperium van Wilson Fisk. Eenmaal thuis aangekomen, moet ze de confrontatie aangaan met haar eigen familie en nalatenschap.The Artful Dodger


Verschijnt op: Woensdag 17 januari | Release: Seizoen 1 | Genre: Misdaad / Drama / Geschiedenis | Kijk op: Disney+

The Artful Dodger gaat over het dubbelleven van Charles Dickens' beroemde prins der dieven, die nu chirurg is in het Australië van de jaren 1850, maar nog steeds verleid door misdaad. Het is een onbeschaamd verhaal van vernieuwing, verraad en liefde - met een twist.Overige series nieuw op Disney+


Hieronder de overige series die komende maand op Disney+ verschijnen.

3, 10, 17, 24 januari: Dragons of Wonderhatch (seizoen 1 - aflevering 5-8) - Animatie / Actie / Avontuur - Tijdens een cruciale veldslag verdwijnt Upananta's beste drakenrijder. Zonder hem is de wereld reddeloos verloren. De onervaren drakenrijder Thaim gaat naar hem op zoek in een andere wereld: een plek waar vliegende draken en avontuur alleen bestaan in de dromen van middelbare scholier Nagi.

3, 10, 17, 24, 31 januari: Undead Unluck (seizoen 1 - aflevering 4-8) - Animatie / Actie / Avontuur - Andy, een Negator met de gave 'ondood', is al lange tijd op zoek naar iemand met de gave om hem een werkelijke dood te bezorgen. Fuko Izumo zorgt voor onheil in haar naaste omgeving door haar gave 'ongeluk'.

19, 26 januari: Cristóbal Balenciaga (seizoen 1 - aflevering 1-2) - Biografie / Drama / Geschiedenis - Cristóbal Balenciaga maakt zijn debuut als ontwerper in Parijs, maar de ontwerpen die een trend zetten in Spanje slaan niet aan in het elegante mode-imperium waar Chanel, Dior en Givenchy de trends zetten.

24 januari: A Real Bug's Life (seizoen 1) - Documentaire / Avontuur - Betreed een verborgen microwereld waar miniatuurhelden verbazingwekkende superkrachten gebruiken om te overleven, in een reeks meeslepende drama's.

Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen