search
Drie redenen waarom het succesvolle 'Virgin River' ook irritatie kan opwekken
Series / Nieuws

Drie redenen waarom het succesvolle 'Virgin River' ook irritatie kan opwekken

'Virgin River' is een uiterst succesvolle serie, toch zijn er ook een aantal zaken die irritatie opwekken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Virgin River is al vijf seizoenen lang een groot succes op Netflix. De romantische dramaserie wordt over de gehele wereld hogelijk gewaardeerd. Toch spreken de fans ook weleens wat irritaties uit. SerieTotaal zet deze irritaties voor je onder elkaar.


Irritante personages


In Virgin River wonen wel opvallend veel bijzondere personages. Voor zo'n klein stadje is het wel bijzonder dat er zoveel gekke karakters rondlopen. Hope met haar kinderachtige gedrag en constante lippengetuit. Lizzie met haar inconsistente persoonlijkheid en chaotische gedrag. Ricky met zijn voortdurende onhandigheden en Charmaine met haar slachtoffergedrag en geslepen aard.

Wij stoppen hier maar de lijst zou nog lang door kunnen lopen. Ideale personages natuurlijk voor een leuke serie, maar in deze aantallen is het wel wat veel allemaal en kan het irritatie opwekken.

Vreemde verhaallijnen


Virgin River gaat best traag. Wij hebben in vijf seizoenen slechts één jaar van het leven van de personages behandeld. Ook zitten er wel wat bijzonderheden in het plot. Hoe kan het bijvoorbeeld dat Mel's biologische vader al die tijd in die zeer kleine stad heeft gewoond en we hem nooit hebben gezien? Hoe kan het dat Hope en Muriel vrienden zijn gebleven nadat de laatste probeerde de man van de eerste te verleiden? Onbeantwoorde vragen die de nodige irritatie opwekken.

Begrip voor hoofdpersonage?


De serie biedt het perspectief van Melinda Monroe op het stadje Virgin River. Melinda is nogal egocentrisch en heeft een duidelijke voorkeur voor drama, waardoor ze keer op keer ongelukkig eindigt en zwelgt in zelfmedelijden. Wij vinden het wel eens lastig om ons met haar te vereenzelvigen.



Kijk deze serie op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen