search
Grote details over langverwachte 'X-Men'-vervolg dat in 2024 op Disney+ verschijnt
Series / Nieuws

Grote details over langverwachte 'X-Men'-vervolg dat in 2024 op Disney+ verschijnt

'The X-Men '97' pakt de draad op na de oorspronkelijke animatiehit.

De revival van X-Men: The Animated Series werd in november 2021 officieel aangekondigd door Marvel Studios. Ook is sindsdien bekendgemaakt dat er sowieso twee seizoenen koment.

Het eerste seizoen zal tien afleveringen beslaan, en eindelijk is meer bekend. De titels van de afleveringen zijn bekendgemaakt waardoor we meer te weten komen over de plot.

Tipje van de sluiter


Tijdens de San Diego Comic Con in juli 2022 werd eerder een tipje van de sluiter opgelicht, Magneto zal namelijk de nieuwe leider van de X-Men worden.

Aan het einde van X-Men: The Animated Series was Charles Xavier stervende. Zijn vriendin Lilandra neemt hem mee om genezen te worden middels Shi'ar technologie. Magneto is dus teruggekeerd en zal in zijn vertrouwde paarse outfit te zien zijn.

Driedelige seizoensfinale


De laatste drie afleveringen vormen de seizoensfinale. De speculatie is dat Mister Sinister, Bastion, en een nieuwe groep Sentinels voor eens en voor altijd een einde willen maken aan de X-Men. Verder zal Nathan Summers/Cable waarschijnlijk zijn opwachting maken in het langverwachte eerste seizoen van de revival

Een concept-teaser kun je hieronder bekijken:



X-Men '97 komt in de loop van 2024 op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen