search
Eindelijk update 'Wednesday' seizoen 2, dit worden de nieuwe personages!
Series / Nieuws

Eindelijk update 'Wednesday' seizoen 2, dit worden de nieuwe personages!

Deze nieuwe gezichten krijgen we in het tweede seizoen te zien.

Het is lange tijd stil geweest rond de fantasyhit Wednesday. Momenteel is de serie in pre-productie, waarbij de scenario's en sets worden klaargemaakt voor het tweede seizoen.

In de lente van 2024 beginnen de opnames weer, daarnaast kwam What's On Netflix met nog een bericht. Er worden drie nieuwe personages aan de serie toegevoegd: Karloff, Wolfgang en Annie.

Twee uitzonderingen


Eerder was al bekend dat het grootste deel van de cast in het nieuwe seizoen te zien zal zijn. De enige uitzonderingen hierop zijn Gwendoline Christie en Percy Hynes White.

De nieuwe personages worden Karloff, Wolfgang en Annie waarbij echter niet direct duidelijk wordt op wie ze gebaseerd zijn in de oorspronkelijke strips

Inspiratie


Karloff is een atletische tiener en de acteur zal de nodige tijd doorbrengen in de make up-stoel. De enige hint hier is de acteur Boris Karloff, die in jaren 30-films het monster van Frankenstein speelde. Wellicht dat het uiterlijk van de nieuwe Karloff hierop geïnspireerd is.



De tweede toevoeging is de tiener Wolfgang, wat een verwijzing kan zijn naar oom Wolfgang uit de Addams-animatieserie uit de jaren 90. Het derde personage is Annie, een meisje tussen de 12 en 14 dat qua inzicht echter een stuk ouder is dan we kunnen vermoeden.

Waar te zien?


Kijk Wednesday op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen