search
Nieuwe details over tweede seizoen grote Prime Video-serie
Series / Nieuws

Nieuwe details over tweede seizoen grote Prime Video-serie

Josh Brolin beloofde al dat het tweede seizoen van Outer Range heel anders wordt, maar wanneer verschijnen de nieuwe afleveringen eigenlijk?

Het is alweer een jaar geleden dat werd aangekondigd dat Prime Video-serie Outer Range officieel een tweede seizoen krijgt, maar nu is er eindelijk een grote update over wat we kunnen verwachten.

Volgens TVLine zijn de opnames van het tweede seizoen voltooid en moeten de resulterende afleveringen ergens in 2024 te streamen zijn.

Mix van genres


Een release in 2024 werd ook al bevestigd door de recente 'Whats Coming to Prime Video in 2024'-video die onlangs door de streamer online werd gezet.

Outer Range debuteerde in 2022 op Prime Video en is neo-westernserie met scifi-elementen. De hoofdrollen worden gespeeld door Josh Brolin, Imogen Poots en Will Patton.

Mysterieus zwart gat


In de serie volgen we Royal Abbott (Brolin), een ranger in Wyoming die zijn land en familie probeert te beschermen wanneer hij op zijn land een mysterieus zwart gat ontdekt.



Niet alleen hebben de Abbotts te kampen met de verdwijning van hun schoondochter Rebecca, maar krijgen ze ook te maken met de rivaliserende Tillerson-familie, die hun land wil opkopen.

Nieuwe richting


In april 2023 liet Brolin al weten dat de makers van seizoen 2 van Outer Range een andere richting op willen gaan met de nieuwe afleveringen.

Aldus Brolin:
"We gaan een andere richting op. Het is een veranderende wereld en we moeten daar gevoelig voor zijn."

Het is nog onduidelijk wat de exacte releasedatum van Outer Range seizoen 2 is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen