search
Binnenkort start 'Heel Holland Bakt' weer: alle bakkers klaar?

Binnenkort start 'Heel Holland Bakt' weer: alle bakkers klaar?

Na de winst van Mercedes in 2023 staan er weer tien nieuwe thuisbakkers klaar.

Bram de Groot
Op de Instagram-pagina van Heel Holland Bakt valt de volgende tekst te lezen: "Bakkers klaar?! Grammen maar!" Het is uiteraard de uitspraak van André van Duin in de populaire tv-show. Binnenkort start weer een nieuw seizoen vol bakuitdagingen.

Heel Holland Bakt duikt zijn elfde seizoen in en we gaan daarin uiteraard weer op zoek naar de beste thuisbakker van Nederland. Iedere aflevering zitten er miljoenen mensen voor de buis. Naar de finale-aflevering van 2023 keken maar liefst 3,1 miljoen bakfans.

Tien deelnemers


Ook in het nieuwe seizoen zijn er weer tien deelnemers die hun bakkunsten laten zien en hun baksels laten proeven door de vakkundige jury. Van Duin is weer aanwezig en aan zijn zijde zie je weer patissier Robèrt van Beckhoven en culinair publicist Janny van der Heijden.

Vorig jaar was Mercedes de winnares, en dat was voor velen een enorme verrassing. Ze won van de andere finalisten Amel, Zineb en Jan die uiteraard ook stuk voor stuk prima kunnen bakken.

Alle bakkers


Wil je alle bakkers nog eens terugzien, dan kan dat op de website van de show. Het nieuwe seizoen start op zondag 28 januari om 20.25 uur op NPO 1. Je kunt Heel Holland Bakt ook kijken op NPO Start & Plus.

Bekijk op instagram


Foto: Elvin Boer

Aanbevolen artikelen