search
Bruce Willis verwoestte bijna één van de grootste moordscènes in 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Bruce Willis verwoestte bijna één van de grootste moordscènes in 'Game of Thrones'

Sommige sterren zijn niet altijd even behulpzaam, laat staan collegiaal.

Hollywood-legende Bruce Willis, bij het grote publiek bekend om zijn iconische rollen in actiefilms en series, heeft volgens producenten ooit eens een conflict gehad met de crew van de populaire HBO-serie Game of Thrones.

In Game of Thrones vliegen de sterfgevallen je om de oren. Tijdens het opnemen van één van die iconische scènes scheen het luxueuze jacht van Willis herhaaldelijk in beeld te komen, mede door toedoen van Willis zelf.

Oberyn vs The Mountain


Veel fans van de hitserie, gebaseerd op de boeken van George R.R. Martin, zullen zich de scène nog wel herinneren waar Oberyn Martell het in een conflict opneemt tegen de gigantische Ser Gregor Clegane, wat voor één van de heren niet bepaald goed afliep.

De scène zou zich afspelen op de open zee, maar er waren verschillende jachten aanwezig. Een van die jachten zou toebehoren aan Willis. Naar verluidt had Willis bepaald geen zin om zijn jacht te verplaatsen en begon in cirkels te varen om de opnames te verstoren.

Van zee naar slagveld


Uiteindelijk besloot de crew de scène op een andere manier te filmen en het zee-gedeelte van de strijd te verwijderen. In plaats van zich te concentreren op het uitzicht op zee kozen de producenten van Game of Thrones zorgvuldig voor meer persoonlijke en lage shots.



Kijk alle afleveringen van Game of Thrones op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen