search
Megasuccesvolle Apple TV-serie krijgt een vijfde seizoen

Megasuccesvolle Apple TV-serie krijgt een vijfde seizoen

De serie die momenteel het beste wordt bekeken op Apple TV+ wordt alleen maar verder uitgebreid.

Zilko Tarici
De razend populaire Apple TV+-serie Slow Horses is nu al goed voor een vijfde seizoen. Goed nieuws dus voor fans van de serie met Gary Oldman!

Het gaat behoorlijk hard met de serie, want slechts 18 maanden geleden pas verscheen het eerste seizoen. En door het succes van de eerste twee seizoenen ervan bestelde Apple onmiddellijk nog eens twee seizoenen erbij.

Harde werker Oldman


En nu komt er dus een vijfde seizoen over Jackson Lamb. Oldman is in de serie te zijn naast acteurs als Kristin Scott Thomas, Jack Lowden, Jonathan Price, Saskia Reeves, Samuel West, Rosalind Elezar, Sophie Okonedo, Aimee-Ffion Edwards en Kadiff Kirwan.

Een mooie bonus voor fans is dat het vijfde seizoen een verfilming van een fanfavoriet boek betreft. Oldman heeft al vaker genoemd dat hij Spook Street erg goed vindt en nu ziet het er dus naar uit dat die wordt verfilmd.

Opnames snel van start


Verder is er nog weinig concreets bekend over seizoen 5, maar we weten wel dat de opnames ergens in februari moeten beginnen.Momenteel zijn we overigens pas beland bij seizoen 3 op Apple TV+. Mooi dus dat er meer seizoenen komen, maar we moeten dus wel nog even wachten op de nieuwe afleveringen.

Intrigerend plot


Slough House is een stortplaats voor leden van de inlichtingendienst die het hebben verprutst: een dienstdossier in een trein achtergelaten of een surveillance verprutst of onbetrouwbaar dronken zijn geworden bijvoorbeeld. Het zijn de arme relaties van de dienst, de Slow Horses en de meest bittere onder hen is River Cartwright, wiens dagen worden doorgebracht met het uitschrijven van mobiele telefoongesprekken.

Maar wanneer een jonge man wordt ontvoerd en zijn ontvoerders hem live op internet dreigen te onthoofden, ziet River een kans om zichzelf te redden. Maar is het slachtoffer wel wie hij lijkt te zijn. En wat is de connectie van de ontvoerders met een in ongenade gevallen journalist. Terwijl de klok tikt op de executie, ontdekt River dat alle betrokkenen hun eigen agenda hebben.

Aanbevolen artikelen