search
Mysterieuze en bloedspannende misdaadserie zet Netflix in nieuwe jaar direct in vuur en vlam
Series / Nieuws

Mysterieuze en bloedspannende misdaadserie zet Netflix in nieuwe jaar direct in vuur en vlam

De serie 'Fool me Once' is sinds 1 januari beschikbaar en scoort direct ontzettend goed op Netflix.

De achtdelige miniserie Fool Me Once is vanaf 1 januari te zien op Netflix. De misdaadserie is gebaseerd op een boek van Harlan Coben. De serie is dus nog maar net beschikbaar gesteld maar scoort gelijk uitstekend op de streamingsdienst.

Eerder kwam Netflix al met de op Cobens' boeken gebaseerde series The Stranger, Hold Tight en Stay Close. Net als deze voorgangers lijkt ook Fool Me Once weer zeer succesvol te worden. De serie wordt gelijk volop bekeken op Netflix.

Plot


Het verhaal volgt Maya, gespeeld door de prachtige Michelle Keegan, die de brute moord op haar man Joe, gespeeld door Richard Armitage probeert te verwerken. Maya lijkt hier vrij luchtigjes mee om te gaan, maar na een aantal dagen meent zij haar man te herkennen op beelden van haar nanny-cam.

Beeld ze zich dit allemaal in, ze ziet haar man na zijn dood namelijk plots regelmatig overal opduiken of is hier toch meer aan de hand? Ondertussen moet Maya ook nog altijd de moord op haar zus verwerken. Hebben de twee zaken wellicht iets met elkaar te maken?

Cast


In de serie zijn er ook grote rollen voor Adeel Akhtar, de agent die de moord onderzoekt, en Joanna Lumley, die we allemaal kennen uit Absolutely Fabolous die Maya's schoonmoeder speelt.Kijk de serie hier op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen