search

Ons nieuws van donderdag 4 januari 2024

Hij speelde in 'The Office' slechts de side-kick, maar verdiende veel meer
Series / Specials

Hij speelde in 'The Office' slechts de side-kick, maar verdiende veel meer

The Office is een iconische Amerikaanse komedieserie die zich afspeelt in een kantooromgeving.

Iedereen die op een kantoor werkt, kent vast wel iemand als Dwight Schrute (Rainn Wilson), een van de meest iconische personages uit The Office. Ken je The Office niet? Dan wordt het hoog tijd om die serie toch eens te gaan kijken. Wereldwijd is er ondertussen een grote schare fans ontstaan.

The Office is een populaire Amerikaanse komedieserie die zich afspeelt in een kantooromgeving. De serie is een mockumentary, wat betekent dat het werd gefilmd in een documentaire-stijl, met het idee dat de personages zich bewust zijn van de camera's.

Interacties


De serie volgt het leven van de werknemers van Dunder Mifflin, een papierbedrijf in Scranton, Pennsylvania, en de gekke situaties en interacties die zich voordoen tussen hen.

Michael Scott, gespeeld door Steve Carell, is de onhandige regionale manager van het kantoor, die vaak voor hilarische situaties zorgt. Andere belangrijke personages zijn onder meer Jim Halpert, Pam Beesly en Dwight Schrute. Deze laatste is een ongelooflijke narcistische boerenkinkel en zal vrijwel alles doen of aanvaarden wat Michael Scott hem voorlegt.

Side-kick


Dwight is wellicht de belangrijkste side-kick in de serie en is overduidelijk enorm overdreven gemaakt. Een karikatuur van de echte kantoor-Dwights. Hij is een totaal bruine neus die denkt dat hij beter is dan iedereen in zijn werk, terwijl hij in werkelijkheid op het randje van incompetent is.In de serie wordt humor gecombineerd met reële menselijke emoties. Ook weten de makers op briljante wijze alledaagse situaties in een kantooromgeving te transformeren tot grappige en soms ontroerende momenten. Het verhaal is doorspekt met slimme dialogen en scherpe observaties over kantoorcultuur en menselijk gedrag.

Icoon


Met negen seizoenen is "The Office" uitgegroeid tot een icoon in de tv-wereld en blijft het een favoriet voor herhalingen en bingewatching. De serie heeft een blijvende impact gehad op de tv-cultuur en blijft een onmisbare klassieker voor liefhebbers van komedie.Voor wie nu heel erg nieuwsgierig is geworden en de serie nog niet heeft gezien, is er nog steeds goed nieuws. De serie is nog steeds te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Disney+-serie 'What If…?' seizoen 2
Recensie

Recensie Disney+-serie 'What If…?' seizoen 2

Zelfs deze losstaande verhalen dragen bij aan superheldenmoeheid door een nieuw personage te introduceren.

Regie: Bryan Andrews, Stephan Franck, | Cast (stemmen): Jeffrey Wright (The Watcher), Hayley Atwell (Peggy Carter), Cate Blanchett (Hela), Karen Gillan (Nebula), Chris Hemsworth (Thor), Kurt Russel (Ego), Jude Law (Yon-Rogg), Taika Waititi (Korg), Paul Rudd (Scott Lang), Seth Green (Howard the Duck), Michael Douglas (Hank Pym), John Slattery (Howard Stark), e.a. | Afleveringen: 9 | Speelduur: 29-34 minuten | Jaar: 2023

Bij Disney hebben ze nog steeds het idee dat je iemand gelukkig maakt door hem elke dag zijn favoriete gerecht voor te schotelen. De logische realiteit is echter dat diegene er gauw moe van wordt. Logischerwijs wekken Marvel-producties bij het grote publiek niet meer hetzelfde enthousiasme op als tien jaar geleden. Maar toch: ondanks dat de animatieserie What If…? draait om hypothetische mogelijkheden die uitkomen in andere dimensies, is dit tweede seizoen eigenlijk best vermakelijk. Er is alleen wel de belofte van nog langer iedere dag hetzelfde gerecht, in de vorm van een nieuwe superheld...

De Watcher kijkt weer toe hoe in verschillende realiteiten kleine veranderingen leiden tot uitkomsten die afwijken van hoe wij de Marvel-verhalen kennen. Ergens is Nebula een privédetective, moet Happy de Stark Tower beschermen en krijgt Hela de kans om een beter mens te worden. Met Captain Carter keert een bekend gezicht uit het eerste seizoen terug, maar er is ook een nieuwe held: Kahhori.

De eerste helft van het seizoen bestaat uit opzichzelfstaande verhalen die wat minder boeiend zijn. De Die Hard-ripoff zal misschien bij een aantal fans enthousiasme opwekken, maar is over het algemeen flauw. Er wordt zelfs letterlijk gezegd dat wat er gebeurt net zo is als "in die ene film". Maar het film noir-sfeertje van de eerste aflevering is best lekker en Jeff Goldblum is weer erg vermakelijk als de Grandmaster uit Thor: Ragnarok.

De acteur is zeker niet de enige bekendheid die zijn stem leent aan deze animatieserie. Zelfs Cate Blanchett is komen opdraven om tot tweemaal toe haar Hela weer haar komisch ordinaire stemgeluid te geven. Slechts een handjevol Marvel-acteurs heeft bedankt voor de eer, zoals Robert Downey Jr., Scarlett Johansson en Chris Evans.

Ook de animatiestijl mag er weer zijn. Voor elke aflevering wordt dezelfde look gehanteerd als in het eerste seizoen. Alles uit de computer, maar dat is natuurlijk geen minpunt. Het is vaak een kleurrijk spektakel en de actie is meestal zelfs beter in beeld gebracht dan in veel recente Marvel-bioscoopfilms.

Het is de tweede helft die dit seizoen het bekijken waard maakt. Uiteraard zou Marvel zichzelf niet zijn als de kijker niet werd verplicht om het eerste seizoen te hebben gezien. Want de alternatieve Captain America, namelijk Captain (Peggy) Carter, keert terug om in maar liefst drie afleveringen een doorlopend verhaal af te ronden. En daar komt ook een ander eerder geïntroduceerd alternatief personage bij kijken.

Het geeft dit seizoen net dat beetje extra verbondenheid. Een ander bijzonder punt is dat deze kleinschalige serie zowaar wordt gebruikt voor de geboorte voor een nieuw personage in het Marvel-universum. In een andere dimensie waar ook de Spanjaarden de Verenigde Staten 'ontdekken' valt een inheemse jonge vrouw in de Fontein der Eeuwige Jeugd en krijgt daardoor grootse superkrachten. Marvel heeft al laten weten dat deze Kahhori een terugkerend personage gaat worden.

Toch is de vermoeidheid niet helemaal los te schudden. De kijker moet, op Kahhori na, bekend zijn met alle personages om hun 'wat als'-verhaaltje te kunnen waarderen – en dat zijn natuurlijk tientallen films en series. En dan verwachten de makers ook nog eens dat de kijker binnen enkele minuten genoeg betrokken is om met elke actierijke conclusie mee te leven.

Want er is geen enkele aflevering die een emotionele afsluiter biedt; alles moet een epische knokpartij zijn. Niemand bij Marvel is creatief genoeg om van elk gevecht iets totaal anders te maken, laat staan een dat erin slaagt om na slechts twintig minuten introductie en opbouw echt te raken.

Als seizoen is dit zeker geen tegenvaller, maar het zal waarschijnlijk niet het stervende enthousiasme voor superheldenverhalen beëindigen. Daar is maar één kuur voor, namelijk rust. Minimaal een jaartje zonder een Marvel-film of -serie zou de franchise alleen maar goed doen. Alleen brengt dat op korte termijn geen geld in de la voor Disney, dus voorlopig laat die pauze nog op zich wachten.

★★★☆☆

What If…? is te zien bij Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-actrice Sophie Turner neemt afscheid van 2023 omringd door vrouwen
Series / Celebrity

'Game of Thrones'-actrice Sophie Turner neemt afscheid van 2023 omringd door vrouwen

Sophie Turner heeft geen makkelijk jaar gehad, maar gelukkig stonden haar vriendinnen aan haar zijde.

2023 was een belangrijk jaar voor Sophie Turner. De Game of Thrones-actrice heeft heel wat grote en emotionele momenten gehad in 2023, maar ze heeft het jaar met een nóg grotere knaller afgesloten.

Een slechte gebeurtenis kan zomaar je hele jaar verpesten, maar dit was niet het geval voor Turner. Hoewel haar scheiding met haar ex-man Joe Jonas in september 2023 officiëel was, heeft ze dit niet haar jaar laten verpesten.

Een knallend einde


Na een moeilijk jaar voor Turner heeft de actrice een knallende afsluiting gehad door de steun van een paar belangrijke mensen. In een Instagram-post laat Turner weten hoe dankbaar ze is voor al haar vriendinnen.

In het bijschrift schreef Turner: "2023 was het jaar van de meiden. De voorspelling voor 2024 ziet er redelijk consistent uit." Hiermee laat ze dus weten hoe veel haar vriendinnen voor haar betekenen.

De foto’s


Turner heeft verschillende groepsfoto’s gedeeld waarop ze met haar vriendinnen te zien is terwijl ze genieten van een diner, dansen in een park of skiën op de piste. Daarnaast heeft ze ook een foto geplaatst waarop ze te zien is bij een wedstrijd van Kansas City Chiefs met Taylor Swift en Sabrina Carpenter.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Onder deze voorwaarde keert 'Sherlock' met Benedict Cumberbatch terug
Series / Nieuws

Onder deze voorwaarde keert 'Sherlock' met Benedict Cumberbatch terug

Mede-maker Steven Moffat heeft onthuld dat er maar één reden is die de serie weerhoudt om terug te keren.

Benedict Cumberbatch is één van de beste acteurs in Hollywood op dit moment en hij heeft dan ook heel wat iconische rollen gespeeld. Zo speelt hij Doctor Strange in het MCU, maar er is één rol die hem zijn bekendheid heeft gegeven.

Cumberbatch speelde vanaf 2010 iedereens favoriete detective, Sherlock Holmes, in de serie Sherlock. Deze serie was ongelofelijk populair bij de kijkers en fans wilden logischerwijs meer seizoenen.

Terugkeren?


De serie bestaat uit vier geweldige seizoenen, maar er is misschien een manier waarop de serie een comeback kan maken. Maker Steven Moffat heeft aan Devdiscourse laten weten dat een terugkeer geen "volledig gesloten deur" is.

Bijna de hele cast is bereid om terug te komen voor een nieuw seizoen. Het enige wat de serie weerhoudt om terug te komen zijn Benedict Cumberbatch en Martin Freeman (John Watson).

Andere projecten


Beide acteurs zijn "bezig met grotere en betere projecten", aldus Moffat. Als de twee acteurs bereid zijn tijd te maken in hun drukke schema voor Sherlock, is er dus zomaar een grote kans dat er een vijfde seizoen komt.Stream Sherlock op Disney+
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 'Star Wars'-serie deed iets dat George Lucas absoluut niet wilde, toch gebeurde het
Series / Nieuws

Deze 'Star Wars'-serie deed iets dat George Lucas absoluut niet wilde, toch gebeurde het

George Lucas had een uitgesproken visie wat dit onderdeel betreft.

Disney heeft in de afgelopen jaren de nodige spin-offs van Star Wars op het scherm gebracht. In een bepaalde serie gingen de makers echter tegen de uitdrukkelijke wensen van George Lucas zelf in.

We hebben het natuurlijk over het verschijnen van Qui-Gon Jinns (Liam Neeson) Force-geest. Lucas had eerder al duidelijk gemaakt dat Qui-Gon niet over de benodigde vaardigheden beschikt om in die hoedanigheid te verschijnen.

Zichtbaar


Lucas gaf in The Art of Star Wars: Revenge of the Sith het volgende aan: "We krijgen Qui-Gon niet te zien [in 'Revenge of the Sith']. Zo ver is hij niet gevorderd".

Obi-Wans (Ewan McGregor) mentor is in staat om via de Force met hem te communiceren en Obi-Wan op die manier te blijven begeleiden. Verder dan dat reiken zijn vermogens niet.

Feest op Endor


Het is om die reden logisch dat Qui-Gon niet te zien is in de oorspronkelijke trilogie. In Return of the Jedi zien we uitsluitend Yoda, Anakin Skywalker (Sebastian Shaw) en Obi-Wan Kenobi (Alec Guinness) als Force-geesten verschijnen tijdens het feest op Endor.Door het tonen van Qui-Gon gaan de makers van Obi-Wan Kenobi niet alleen tegen Lucas' ideeën in. De mythologie van de wereld van Star Wars wordt hiermee ook nog eens opgeschud. Qui-Gons verschijning in Obi-Wan Kenobi heeft dus de nodige vragen opgeworpen wat de continuïteit van het overkoepelende verhaal betreft.

Waar te zien?


Kijk Obi-Wan Kenobi op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De briljante openingsscène van 'The Last of Us' krijgt lovende woorden van expert
Series / Nieuws

De briljante openingsscène van 'The Last of Us' krijgt lovende woorden van expert

Deze wetenschapper is vol lof over 'The Last of Us' en de wetenschappelijke insteek ervan.

Van een post-apocalyptische zombie-serie verwacht je niet dat er complimenten komen van een wetenschapper hoe goed het allemaal klopt. Toch is dat wat onlangs gebeurde.

Tara Smith is epidemioloog aan Kent State University en was zeer te spreken over de openingsscène van The Last of Us. Hierin wordt een fictief programma op tv vertoond waarin een wetenschapper (John Hannah) de klimaatverandering koppelt aan een verhoogd risicio op epidemieën.

Colleges


Dit idee klopt in principe, geeft de wetenschapper aan aan National Geographic. Smith: "De scène is wetenschappelijk rigoreus. Deze clip gebruik ik in mijn colleges over infectieziektes"

Als gevolg van klimaatverandering passen schimmels zich aan. Hierdoor wordt het risico op nieuwe besmettelijke ziektes groter, waaronder ziektes die veroorzaakt worden door schimmels.

Zombies


In The Last of Us verandert een bepaalde schimmel de slachtoffers in zombies, wat overduidelijk niks met wetenschap van doen heeft. In de woorden van Smith: "De wetenschap eindigt bij de zombies". De serie is duidelijk fictie maar valt dus te herleiden tot verschijnselen in de realiteit.The Last of Us seizoen 2 wordt in 2025 verwacht. Kijk ondertussen The Last of Us op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze huiveringwekkende Netflix-serie werd gecanceld, maar de hoofdrolspeler komt met hoopvol nieuws
Series / Nieuws

Deze huiveringwekkende Netflix-serie werd gecanceld, maar de hoofdrolspeler komt met hoopvol nieuws

Zou het na de wensen en het aandringen van veel fans toch gaan gebeuren?

Veel serie-liefhebbers zullen vast wel een bepaalde favoriete serie hebben die een voortijdig einde heeft gekregen. Het spannende Mindhunter van Netflix is daar zo een van, maar nu hint hoofdrolspeler Holt McCallany voorzichtig op een vervolg.

De serie over de oorsprong van de wetenschap omtrent seriemoordenaars, uitgevoerd door een jonge en briljante FBI-agent en zijn ervaren mentor werd binnen korte tijd razend populair onder fans, die op hun beurt eisten dat de gecancelde serie weer spoedig terug zou keren.

Nu nog David Fincher overtuigen


Mindhunter werd onder andere gemaakt door de bekende Hollywood-regisseur David Fincher (Se7en, Fight Club). Het was Netflix dat besloot de serie te cancelen omdat het niet 'rendabel' genoeg was en Fincher bevestigde later dat de serie nu echt niet meer terugkomt.

Maar als het aan McCallany ligt komt er wel degelijk meer Mindhunter: "Ik hoorde wat David er over te zeggen had. Ik zeg ook niet dat het terugkomt, maar als het terugkomt dan ben ik er bij. Neem dat maar gelijk van mij aan. Het hangt alleen af van wat David wil doen. Ik weet niet wat er gaat komen, maar dat hij er alleen al aan denkt is al een positief teken."

Seriemoordenaars en de FBI


Zeker tegenwoordig is alles omtrent seriemoordenaars en True Crime ontzettend populair. De serie Mindhunter draait om twee FBI-agenten van de Behavioural Science Unit die in 1977 verschillende seriemoordenaars ondervragen in een poging hun manier van denken te begrijpen, wat leidt tot een geheel nieuwe wetenschap en manier van handelen bij de FBI.Kijk alle afleveringen van Mindhunter op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het laatste seizoen van 'Cobra Kai' overtreft alle voorgaande seizoenen
Series / Nieuws

Het laatste seizoen van 'Cobra Kai' overtreft alle voorgaande seizoenen

Fans van Cobra Kai en The Karate Kid gaan heel wat nieuwe content voor de kiezen krijgen.

Medebedenker Hayden Schlossberg heeft onthuld hoeveel afleveringen er komen voor seizoen 6. Tevens heeft hij laten weten dat het laatste seizoen het langste tot nu toe wordt.De megapopulaire Netflix-serie begon ooit als een onverwacht succes op YouTube Red, een streamingdienst die niet langer bestaan.

Lekker lang


En nu, zes jaar na de première van seizoen 6, moeten de opnames beginnen van het zesde en laatste seizoen van de serie. Uitvoerend producenten onthulden in juni 2023 al dat dit het laatste seizoen wordt.

En hoewel er nog geen releasedatum is onthuld voor het zesde seizoen, heeft Schlossberg een aantal interessante updates gegeven over het nieuwe seizoen.

Een record


Schlossberg onthulde dat het laatste seizoen bestaat uit 10 afleveringen, maar dat de totale speelduur langer is dan alle voorgaande seizoenen.Ook gaf Schlossberg aan dat het nog steeds de bedoeling is dat het laatste seizoen in 2024 verschijnt, maar dat lijkt veel fans online onwaarschijnlijk. De laatste aflevering wordt overigens extra lang.

Genoeg tijd om bij te benen


De Netflix-serie stond eerst bekend als de serie die zijn fans niet laat wachten. Zo kwamen seizoenen 3 en 4 in 2021 uit en seizoen 5 in september 2022. Nu moeten we dus wat langer wachten dan we gewend zijn op het laatste seizoen.

Seizoenen 1 tot en met 5 van Cobra Kai zijn nú te streamen via Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Megasuccesvolle Apple TV-serie krijgt een vijfde seizoen
Series / Nieuws

Megasuccesvolle Apple TV-serie krijgt een vijfde seizoen

De serie die momenteel het beste wordt bekeken op Apple TV+ wordt alleen maar verder uitgebreid.

De razend populaire Apple TV+-serie Slow Horses is nu al goed voor een vijfde seizoen. Goed nieuws dus voor fans van de serie met Gary Oldman!

Het gaat behoorlijk hard met de serie, want slechts 18 maanden geleden pas verscheen het eerste seizoen. En door het succes van de eerste twee seizoenen ervan bestelde Apple onmiddellijk nog eens twee seizoenen erbij.

Harde werker Oldman


En nu komt er dus een vijfde seizoen over Jackson Lamb. Oldman is in de serie te zijn naast acteurs als Kristin Scott Thomas, Jack Lowden, Jonathan Price, Saskia Reeves, Samuel West, Rosalind Elezar, Sophie Okonedo, Aimee-Ffion Edwards en Kadiff Kirwan.

Een mooie bonus voor fans is dat het vijfde seizoen een verfilming van een fanfavoriet boek betreft. Oldman heeft al vaker genoemd dat hij Spook Street erg goed vindt en nu ziet het er dus naar uit dat die wordt verfilmd.

Opnames snel van start


Verder is er nog weinig concreets bekend over seizoen 5, maar we weten wel dat de opnames ergens in februari moeten beginnen.Momenteel zijn we overigens pas beland bij seizoen 3 op Apple TV+. Mooi dus dat er meer seizoenen komen, maar we moeten dus wel nog even wachten op de nieuwe afleveringen.

Intrigerend plot


Slough House is een stortplaats voor leden van de inlichtingendienst die het hebben verprutst: een dienstdossier in een trein achtergelaten of een surveillance verprutst of onbetrouwbaar dronken zijn geworden bijvoorbeeld. Het zijn de arme relaties van de dienst, de Slow Horses en de meest bittere onder hen is River Cartwright, wiens dagen worden doorgebracht met het uitschrijven van mobiele telefoongesprekken.

Maar wanneer een jonge man wordt ontvoerd en zijn ontvoerders hem live op internet dreigen te onthoofden, ziet River een kans om zichzelf te redden. Maar is het slachtoffer wel wie hij lijkt te zijn. En wat is de connectie van de ontvoerders met een in ongenade gevallen journalist. Terwijl de klok tikt op de executie, ontdekt River dat alle betrokkenen hun eigen agenda hebben.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mysterieuze en bloedspannende misdaadserie zet Netflix in nieuwe jaar direct in vuur en vlam
Series / Nieuws

Mysterieuze en bloedspannende misdaadserie zet Netflix in nieuwe jaar direct in vuur en vlam

De serie 'Fool me Once' is sinds 1 januari beschikbaar en scoort direct ontzettend goed op Netflix.

De achtdelige miniserie Fool Me Once is vanaf 1 januari te zien op Netflix. De misdaadserie is gebaseerd op een boek van Harlan Coben. De serie is dus nog maar net beschikbaar gesteld maar scoort gelijk uitstekend op de streamingsdienst.

Eerder kwam Netflix al met de op Cobens' boeken gebaseerde series The Stranger, Hold Tight en Stay Close. Net als deze voorgangers lijkt ook Fool Me Once weer zeer succesvol te worden. De serie wordt gelijk volop bekeken op Netflix.

Plot


Het verhaal volgt Maya, gespeeld door de prachtige Michelle Keegan, die de brute moord op haar man Joe, gespeeld door Richard Armitage probeert te verwerken. Maya lijkt hier vrij luchtigjes mee om te gaan, maar na een aantal dagen meent zij haar man te herkennen op beelden van haar nanny-cam.

Beeld ze zich dit allemaal in, ze ziet haar man na zijn dood namelijk plots regelmatig overal opduiken of is hier toch meer aan de hand? Ondertussen moet Maya ook nog altijd de moord op haar zus verwerken. Hebben de twee zaken wellicht iets met elkaar te maken?

Cast


In de serie zijn er ook grote rollen voor Adeel Akhtar, de agent die de moord onderzoekt, en Joanna Lumley, die we allemaal kennen uit Absolutely Fabolous die Maya's schoonmoeder speelt.Kijk de serie hier op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De ultieme spin-off: deze serie verslaat verrassend genoeg de originele serie
Series / Nieuws

De ultieme spin-off: deze serie verslaat verrassend genoeg de originele serie

Deze spin-off is zo goed dat deze de originele serie overtreft in populariteit.

Vaak zijn series zo populair dat fans meer willen: meer verhalen, meer actie, meer diepgang, meer romantiek, noem het maar op. Er wordt dan soms gekozen om een spin-off te maken die over bekende personages gaat.

De spin-off moet ervoor zorgen dat er meer tijd vrijgemaakt wordt voor alle verhalen die nog verteld moeten worden. Soms vliegt de spin-off de originele serie voorbij in populariteit en dat is precies wat er gebeurde met Breaking Bad.

De spin-off


De originele serie was duister en intens en vertelde het verhaal van de metamorfose van Walter White. Hij was een scheikundeleraar, maar dealde tegelijk ook drugs. De spin-off, Better Call Saul, was eigenlijk heel anders dan Breaking Bad.

De spin-off ging over een advocaat met een moreel grijs karakter die langzaam maar zeker veranderde in zijn alter ego, Saul Goodman. De reden dat fans zo van de spin-off houden, zijn de karakterontwikkelingen van de personages. Op dat punt overtreft de spin-off namelijk de originele serie.

Heel populair


Breaking Bad was uiteraard heel erg populair, maar Better Call Saul kreeg meer positieve reacties en betere scores. Op het moment van schrijven heeft de spin-off zelfs een score van 98% op Rotten Tomatoes!Stream Better Call Saul op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.