search
Het laatste seizoen van 'Cobra Kai' overtreft alle voorgaande seizoenen
Series / Nieuws

Het laatste seizoen van 'Cobra Kai' overtreft alle voorgaande seizoenen

Fans van Cobra Kai en The Karate Kid gaan heel wat nieuwe content voor de kiezen krijgen.

Medebedenker Hayden Schlossberg heeft onthuld hoeveel afleveringen er komen voor seizoen 6. Tevens heeft hij laten weten dat het laatste seizoen het langste tot nu toe wordt.De megapopulaire Netflix-serie begon ooit als een onverwacht succes op YouTube Red, een streamingdienst die niet langer bestaan.

Lekker lang


En nu, zes jaar na de première van seizoen 6, moeten de opnames beginnen van het zesde en laatste seizoen van de serie. Uitvoerend producenten onthulden in juni 2023 al dat dit het laatste seizoen wordt.

En hoewel er nog geen releasedatum is onthuld voor het zesde seizoen, heeft Schlossberg een aantal interessante updates gegeven over het nieuwe seizoen.

Een record


Schlossberg onthulde dat het laatste seizoen bestaat uit 10 afleveringen, maar dat de totale speelduur langer is dan alle voorgaande seizoenen.Ook gaf Schlossberg aan dat het nog steeds de bedoeling is dat het laatste seizoen in 2024 verschijnt, maar dat lijkt veel fans online onwaarschijnlijk. De laatste aflevering wordt overigens extra lang.

Genoeg tijd om bij te benen


De Netflix-serie stond eerst bekend als de serie die zijn fans niet laat wachten. Zo kwamen seizoenen 3 en 4 in 2021 uit en seizoen 5 in september 2022. Nu moeten we dus wat langer wachten dan we gewend zijn op het laatste seizoen.

Seizoenen 1 tot en met 5 van Cobra Kai zijn nú te streamen via Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen