search
Deze huiveringwekkende Netflix-serie werd gecanceld, maar de hoofdrolspeler komt met hoopvol nieuws

Deze huiveringwekkende Netflix-serie werd gecanceld, maar de hoofdrolspeler komt met hoopvol nieuws

Zou het na de wensen en het aandringen van veel fans toch gaan gebeuren?

Glenn Walsh
Veel serie-liefhebbers zullen vast wel een bepaalde favoriete serie hebben die een voortijdig einde heeft gekregen. Het spannende Mindhunter van Netflix is daar zo een van, maar nu hint hoofdrolspeler Holt McCallany voorzichtig op een vervolg.

De serie over de oorsprong van de wetenschap omtrent seriemoordenaars, uitgevoerd door een jonge en briljante FBI-agent en zijn ervaren mentor werd binnen korte tijd razend populair onder fans, die op hun beurt eisten dat de gecancelde serie weer spoedig terug zou keren.

Nu nog David Fincher overtuigen


Mindhunter werd onder andere gemaakt door de bekende Hollywood-regisseur David Fincher (Se7en, Fight Club). Het was Netflix dat besloot de serie te cancelen omdat het niet 'rendabel' genoeg was en Fincher bevestigde later dat de serie nu echt niet meer terugkomt.

Maar als het aan McCallany ligt komt er wel degelijk meer Mindhunter: "Ik hoorde wat David er over te zeggen had. Ik zeg ook niet dat het terugkomt, maar als het terugkomt dan ben ik er bij. Neem dat maar gelijk van mij aan. Het hangt alleen af van wat David wil doen. Ik weet niet wat er gaat komen, maar dat hij er alleen al aan denkt is al een positief teken."

Seriemoordenaars en de FBI


Zeker tegenwoordig is alles omtrent seriemoordenaars en True Crime ontzettend populair. De serie Mindhunter draait om twee FBI-agenten van de Behavioural Science Unit die in 1977 verschillende seriemoordenaars ondervragen in een poging hun manier van denken te begrijpen, wat leidt tot een geheel nieuwe wetenschap en manier van handelen bij de FBI.Kijk alle afleveringen van Mindhunter op Netflix.

Aanbevolen artikelen