search
Hij speelde in 'The Office' slechts de side-kick, maar verdiende veel meer
Series / Specials

Hij speelde in 'The Office' slechts de side-kick, maar verdiende veel meer

The Office is een iconische Amerikaanse komedieserie die zich afspeelt in een kantooromgeving.

Iedereen die op een kantoor werkt, kent vast wel iemand als Dwight Schrute (Rainn Wilson), een van de meest iconische personages uit The Office. Ken je The Office niet? Dan wordt het hoog tijd om die serie toch eens te gaan kijken. Wereldwijd is er ondertussen een grote schare fans ontstaan.

The Office is een populaire Amerikaanse komedieserie die zich afspeelt in een kantooromgeving. De serie is een mockumentary, wat betekent dat het werd gefilmd in een documentaire-stijl, met het idee dat de personages zich bewust zijn van de camera's.

Interacties


De serie volgt het leven van de werknemers van Dunder Mifflin, een papierbedrijf in Scranton, Pennsylvania, en de gekke situaties en interacties die zich voordoen tussen hen.

Michael Scott, gespeeld door Steve Carell, is de onhandige regionale manager van het kantoor, die vaak voor hilarische situaties zorgt. Andere belangrijke personages zijn onder meer Jim Halpert, Pam Beesly en Dwight Schrute. Deze laatste is een ongelooflijke narcistische boerenkinkel en zal vrijwel alles doen of aanvaarden wat Michael Scott hem voorlegt.

Side-kick


Dwight is wellicht de belangrijkste side-kick in de serie en is overduidelijk enorm overdreven gemaakt. Een karikatuur van de echte kantoor-Dwights. Hij is een totaal bruine neus die denkt dat hij beter is dan iedereen in zijn werk, terwijl hij in werkelijkheid op het randje van incompetent is.



In de serie wordt humor gecombineerd met reële menselijke emoties. Ook weten de makers op briljante wijze alledaagse situaties in een kantooromgeving te transformeren tot grappige en soms ontroerende momenten. Het verhaal is doorspekt met slimme dialogen en scherpe observaties over kantoorcultuur en menselijk gedrag.

Icoon


Met negen seizoenen is "The Office" uitgegroeid tot een icoon in de tv-wereld en blijft het een favoriet voor herhalingen en bingewatching. De serie heeft een blijvende impact gehad op de tv-cultuur en blijft een onmisbare klassieker voor liefhebbers van komedie.



Voor wie nu heel erg nieuwsgierig is geworden en de serie nog niet heeft gezien, is er nog steeds goed nieuws. De serie is nog steeds te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen