search
De 'Peaky Blinders'-film komt een heel stuk sneller dan je had verwacht
Series / Nieuws

De 'Peaky Blinders'-film komt een heel stuk sneller dan je had verwacht

BBC's hitserie breidt naast de aankomende film ook nog eens uit met twee spin-offs.

Het zat er al een tijd aan te komen maar nu kunnen fans van BBC's hitserie Peaky Blinders verheugd zijn omdat de aangekondigde film spoedig begint met filmen. De productie gaat namelijk later dit jaar van start.

De film zal dienen als vervanging voor het zevende seizoen van de serie en wordt beschreven als 'filmisch' van opzet. Naast de film zijn er ook twee spin-off projecten in ontwikkeling, één gesitueerd in Boston en een andere die zich richt op het personage Polly Shelby.

De laatste loodjes


Die-hard Peaky Blinders-fans vroegen zich al af wat ze konden verwachten van de film en vooral wanneer ze het konden verwachten. Scenarioschrijver Steven Knight liet weten momenteel bezig is het laatste werk aan het script te voltooien.

De Peaky Blinders-film is al enige tijd in ontwikkeling. Al in 2020 onthulde Knight dat de film in plaats van het zevende seizoen zou komen. Details worden nog veelal geheimgehouden, maar Knight meldt wel dat het budget groot zal zijn en dat maakt de film volgens hem "episch".

Nóg meer Peaky Blinders


De film is slechts een van de verschillende Peaky Blinders-projecten die momenteel in ontwikkeling zijn, met Netflix die onlangs onthulde dat er ten minste twee spin-offs gebaseerd op de misdaaddramaserie op komst zijn. Voorlopig is er dus genoeg Peaky Blinders om naar uit te kijken.Kijk alle afleveringen van Peaky Blinders op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen