search
Complete cast onthuld voor seizoen 3 van 'The White Lotus' met grote namen
Series / Nieuws

Complete cast onthuld voor seizoen 3 van 'The White Lotus' met grote namen

Het belooft een enorm groot seizoen te worden met een even zo grote cast.

HBO's hitserie The White Lotus maakt zich op voor een derde seizoen en inmiddels is door HBO bekendgemaakt wie er allemaal aan het nieuwste en meest extravagante seizoen mee gaan spelen.

De serie staat erom bekend vooral hele luxueuze en extravagante vakantieoorden aan te doen. Het eerste seizoen speelde zich af in Hawaii, seizoen twee in Sicilië en het derde seizoen zal zich, na wat gedoe van lokale overheden, afspelen in Thailand.

Een cast van formaat


Het is dus nu bevestigd dat ook acteurs Michelle Monaghan, Dom Hetrakul, Leslie Bibb, Parker Posey, Tayme Thaptimthong en Jason Isaacs zich aansluiten bij de cast van het derde seizoen The White Lotus.

Een opvallende terugkeer is die van Natasha Rothwell, die haar rol opnieuw zal spelen. Details worden nog veelal geheim gehouden, maar de serie zal een nieuw ensemble van gasten volgen die verblijven in een andere White Lotus-eigendom. Verdere castingaankondigingen worden in de komende weken verwacht.

Thaise avonturen


HBO heeft een samenwerking aangekondigd met het toerismebureau van Thailand om de productie van het seizoen te ondersteunen. Thapanee Kiatphaibool, gouverneur van het toerismebureau, zegt dat het koninkrijk de perfecte setting biedt om de cultuur, keuken, wellness en gastvrijheid van Thailand te laten zien.Kijk tot het derde seizoen uitkomt alle afleveringen van The White Lotus op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen