search
Seizoen 3 van 'The Bear': belangrijke aanpassing maakt reeks beter dan ooit
Series / Nieuws

Seizoen 3 van 'The Bear': belangrijke aanpassing maakt reeks beter dan ooit

Seizoen 3 van The Bear heeft onlangs de beste keuze ooit gemaakt voor de serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een nieuwe update voor seizoen 3 van The Bear geeft fans heel veel hoop voor het komende seizoen. En dat is heel belangrijk, want seizoen 3 moet seizoen 1 en 2 evenaren.

Er was vrij weinig hype voor The Bear voordat seizoen 1 uit was, maar dat veranderde al heel snel. Zodra de serie uit was, kon niemand meer over iets anders praten. De serie gaf namelijk een geweldig, maar angstaanjagend en realistisch beeld van de restaurantwereld waar niemand genoeg van kon krijgen.

Seizoen 2 en 3


Door het succes van seizoen 1 werd de serie meteen vernieuwd voor een tweede seizoen. De serie besloot het deze keer anders aan te pakken en plande veel cameos voor het tweede seizoen.

Dit viel bij veel fans in de smaak; de cameos waren perfect geïntegreerd en gingen niet ten koste van het verhaal. Dit verhoogde echter wel de druk voor seizoen 3.

De update


Jeremy Allen White (Carmy) heeft onthuld dat hij nog geen script heeft voor seizoen 3. Wat er precies gaat gebeuren is voor hem dus nog een mysterie. Wat hij wel zeker weet, is dat hij zich samen met enkele professionele chef-koks moet gaan voorbereiden op seizoen 3.



Ook gaat hij samen met deze chefs een menu opzetten voor het restaurant van de serie. Daarnaast gaat hij met de koks koken om zich zo verder voor te bereiden op seizoen 3. Seizoen 3 gaat dus terug naar hoe het allemaal begon in seizoen 1: de keuken.

Te streamen op Disney+


Seizoen 1 en 2 zijn nu te streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen