search
'Ahsoka'-ster onthult: scène met Anakin Skywalker onderging grote verandering
Series / Nieuws

'Ahsoka'-ster onthult: scène met Anakin Skywalker onderging grote verandering

De scène in 'Star Wars: Ahsoka' waarin Ahsoka en Anakin elkaar weer ontmoeten moest natuurlijk helemaal perfect zijn.

De vijfde aflevering van Ahsoka was voor fans van de prequels en de geanimeerde serie een groot hoogtepunt. Ahsoka (Rosario Dawson) komt Anakin Skywalker (Hayden Christensen) tegen in de World Between Worlds, waarna de twee momenten uit The Clone Wars herbeleven. Maar de scène zag er niet meteen zo uit…

Fans waren ongelofelijk enthousiast om Christensen weer terug te zien in zijn rol van Anakin. Maar ook het feit dat Ahsoka en Anakin samen in live-action te zien waren was een speciaal moment voor de franchise. Recentelijk sprak Dawson over het filmen van deze scène in een interview met EW.

Geen dialoog


Daarin deed ze een onthulling. Het gevecht tussen Ahsoka en Anakin werd namelijk flink aangepast: "Uiteindelijk hebben we dat aangepast en er een beetje mee gespeeld. Dat moment waarop hij uit de World Between Worlds kwam, was zo belangrijk, dus het had geen zin om per se nog een dialoogscène met hem te hebben".

"Want hoe kon je daar op die manier echt op voortbouwen? Dus we hebben dat getransformeerd. We hebben het een beetje verschoven, zodat ze naar hem keek als een hologram, in plaats van een Force geestgesprek te voeren".


Vraagteken


"Het maakt dat moment in de World Between Worlds ook vluchtiger, zo van: wat was dat? Droomt ze gewoon? Is ze echt tegen zichzelf aan het praten? Het is leuk om dat als een vraagteken te houden", vertelde de actrice.



Bekijk Ahsoka op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen