search
'Buffy the Vampire Slayer' liet een perfecte optie open voor een spin-off
Series / Nieuws

'Buffy the Vampire Slayer' liet een perfecte optie open voor een spin-off

Een toekomstige spin-off voor 'Buffy the Vampire Slayer' moet eigenlijk helemaal niet focussen op de hoofdpersonages...

Fans hopen al jaren op een spin-off van Buffy the Vampire Slayer. Tot op heden lijken daar helaas geen plannen voor te zijn. Toch zijn er genoeg opties voor een spin-off van de serie. Het beste idee is zelfs misschien wel om afstand te nemen van de originele personages, en te focussen op een verhaal dat verder ontwikkeld kan worden.

Een spin-off van Buffy zou natuurlijk Sarah Michelle Gellar terug kunnen brengen in de titulaire rol, maar het is misschien een nog beter idee om het verhaal te baseren op een ander personage. Bijvoorbeeld een van de schurken uit de serie.

The First Evil


Buffy had een hoop goede schurken, maar veel van hen verdwenen weer na één verhaallijn. Dit terwijl de personages erg interessant waren en een hoop diepgang hadden kunnen hebben. Ze maakten dus nooit helemaal hun potentieel waar.

Wanneer we kijken naar alle schurken uit de serie, is er een in het specifiek die zijn eigen spin-off verdient. The First Evil werd geïntroduceerd in seizoen 3 en was een van de sterkste Buffy-schurken ooit. De van vorm veranderende entiteit kon het uiterlijk van iedereen aannemen, of die persoon nou dood of levend was.

Belichaming van het kwaad


Interessant genoeg kon The First Evil zonder hulp niet veel schade aanrichten, omdat hij geen lichamen van anderen kon binnentreden. Dit maakte echter dat hij geniepiger was dan veel andere schurken, waardoor hij een dreigende aanwezigheid werd in het laatste seizoen.



Toch weten fans helemaal niet zoveel over The First Evil, behalve dat zijn bestaan dateert van vóór het universum. Hij is eigenlijk een belichaming van het kwaad zelf. Een spin-off over deze schurk zou ons meer achtergrondinformatie kunnen geven.

Anthologieserie?


Een spin-off vanuit het perspectief van The First Evil zou een anthologieserie kunnen zijn waarbij er steeds een andere persoon met hem wordt geconfronteerd in een andere tijdsperiode, aangezien hij de hele ontwikkeling van de aarde heeft meegemaakt. Maar de serie zou ook gemaakt kunnen worden vanuit het perspectief van hunters, die hem door de tijd heen proberen te verslaan.

Bekijk op instagram


Het is in ieder geval duidelijk dat de serie zich door de geschiedenis heen zou moeten afspelen, omdat dat zo'n uniek aspect is aan The First Evil. Bekijk Buffy the Vampire Slayer op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen