search
SerieTotaal tipt: deze nieuwe Netflix-series prijken aan de top
Series / Featured

SerieTotaal tipt: deze nieuwe Netflix-series prijken aan de top

De recensenten van SerieTotaal weten het zeker: dit zijn de nieuwe aanwinsten op Netflix die je moet zien.

Van ingenieuze overvallen tot kundig opgenomen actiescènes - Netflix heeft voldoende spektakel voor je in huis. De recensenten van SerieTotaal pikken de beste series ertussenuit en tippen welke nieuwe releases jij zou moeten zien.

The Brothers Sun





★★★☆☆

Synopsis: Als zijn familie wordt bedreigd door een mysterieuze vijand, vertrekt een triadelid uit Taipei naar LA om zijn eigenzinnige moeder en nietsvermoedende jongere broer te beschermen.

Recensie: "'Visueel gezien valt de serie op door de cinematografie en actiescènes. De choreografie daarvan is minutieus uitgewerkt, met goed gebruik van de camera's om het visueel nog interessanter te maken. De levendige weergave van de criminele onderwereld voegt diepte toe aan het verhaal en dompelt kijkers onder in een wereld vol intrige en gevaar…."

Lees de rest van de recensie.

Cristo y Rey





★★★★☆

Synopsis: Tijdens het tumultueuze huwelijk van Barbara Rey biedt journalist Chelo haar onvoorwaardelijke vriendschap, zelfs als ze vraagt om een nacht vol liefde. Getrouwd is ze met Angel Cristo, ‘s werelds beste dierentemmer, maar zijn circus verdrinkt in de schulden. Barbara Rey is dan ook zijn beste kans om aan geld te komen.

Recensie: "'Cristo y Rey' is verplichte kost vanwege de heftige actuele onderwerpen als geweld, uitbuiting en slut-shaming. Als artieste krijgt Bárbara veel kritiek op haar vrijgevochten houding en in het circus krijgt ze met een heel ander soort leeuwen te maken dan de bedoeling was."

Lees de rest van de recensie.

Berlín





★★★☆☆

Synopsis: In zijn glorietijd verzamelt Berlín in Parijs een team om een van zijn meest ambitieuze overvallen ooit te plannen: 44 miljoen euro aan juwelen stelen in één nacht.

Recensie: "Waar 'La Casa de Papel' thema's als machtsverhoudingen en sociale en economische ongelijkheid behandelde, speelt in 'Berlín' de liefde een centrale rol. Een groot deel van de serie draait om Andrés' liefde voor de vrouw van de man die hij probeert te beroven. Terwijl de rest van het team zijn plan uitvoert, huppelt hij door de straten van Parijs met zijn nieuwste avontuurtje."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen