search
Laatste kans: deze aangrijpende serie over 4 Israëlische veteranen verdwijnt bijna van Netflix
Series / Featured

Laatste kans: deze aangrijpende serie over 4 Israëlische veteranen verdwijnt bijna van Netflix

Nog even, en dan is de serie 'When Heroes Fly' niet langer te zien op Netflix Nederland.

Aan alle goede dingen komt een einde, en dat ook geldt voor de beschikbaarheid van vele sterke series op Netflix. De aangrijpende serie When Heroes Fly ontspringt de dans niet, en wordt op 10 januari van het platform gehaald.

De Israëlische dramaserie werd in mei 2018 voor het eerst uitgezonden in Israël op de zender Keshet 12. Het verhaal is losjes gebaseerd op de gelijknamige roman van Amir Gutfreund.

Plot


De synopsis luidt:" Vier veteranen van het Israëlische leger, die samen dienden in de Libanon-oorlog van 2006, worden herenigd voor een reddingsmissie in Colombia waar één van hen woont."

De synopsis gaat verder: "Daar gaan zij op zoek naar Yaeli, een vrouw van wie ooit werd aangenomen dat ze was omgekomen bij een auto-ongeluk na de oorlog."

Adaptatie


In oktober 2018 kocht Netflix de internationale rechten voor de dramaserie. Een tweede seizoen is al aangekondigd.



Ook Apple TV zag heil in het verfilmen van hetzelfde verhaal. Zij maakten een Engelstalige versie voor de Amerikaanse markt onder de naam Echo 3.

Verdwijnen


Vanaf 10 januari zal When Heroes Fly niet langer te zien zijn op Netflix, dus zet de serie snel op om alle tien de afleveringen nog te kijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen