search
Deze 4 angstaanjagende scifi-series op Netflix bezorgen je slapeloze nachten
Series / Featured

Deze 4 angstaanjagende scifi-series op Netflix bezorgen je slapeloze nachten

Op Netflix zijn bakken aan scifi-series te vinden, die lang niet allemaal goed af hoeven te lopen.

Ben jij niet vies van verontrustende scifi-series op de late avond? Zet dan gauw Netflix op en kies een van onderstaande series, die je in één ruk wilt afkijken.

Archive 81Wanneer restorator Dan Turner een mysterieuze klus aanneemt om een collectie beschadigde videobanden uit 1994 te restaureren, belandt hij onbedoeld in een onopgelost mysterie over een gevaarlijke sekte. Bekijk nu bij Netflix.

Lees de recensie van SerieTotaal.Alice in BorderlandEen doelloze gamer en zijn twee vrienden zitten in een parallelle versie van Tokio, waar ze moeten strijden in een reeks sadistische games om te overleven. Bekijk nu bij Netflix.The Silent SeaTijdens een missie van 24 uur op de maan proberen ruimteverkenners monsters terug te halen uit een verlaten onderzoeksfaciliteit die vol geclassificeerde geheimen zit. Bekijk nu bij Netflix.Oats StudiosRegisseur Neill Blomkamp produceert een reeks experimentele korte films waarin post-apocalyptische werelden en nachtmerriescenario's worden geschetst. Bekijk nu bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen