search
'Officiële aankondiging: Productie aan 'Stranger Things' seizoen 5 bij Netflix begonnen

'Officiële aankondiging: Productie aan 'Stranger Things' seizoen 5 bij Netflix begonnen

Eén van Netflixs meest succesvolle series is nu echt bezig met de eindsprint.

Glenn Walsh
Het is officieel: Stranger Things seizoen vijf is in productie. De cast, producers en makers bevestigden allemaal dat het startschot is gegeven voor het laatste seizoen door een productiefoto te delen met de belangrijkste cast en enkele crewleden.

Het vijfde seizoen wordt het laatste deel van de serie, dus er staan grote belangen op het spel voor iedereen betrokken om het verhaal op de juiste manier af te ronden. Dat is geen gemakkelijke taak, aangezien Stranger Things 4 een absoluut hoogtepunt was voor de serie toen het in de zomer van 2022 werd uitgebracht.

Het evenaren van een topseizoen


Het vierde seizoen is tot op de dag van vandaag het best bekeken seizoen van Stranger Things. Daarnaast lanceerde het nieuwe personages als Eddie Munson (Joseph Quinn) en kwam het lied Running Up That Hill van Kate Bush uit de jaren 80 weer terug in de hedendaagse hitlijsten.

Makers van de serie, The Duffer Brothers, hebben eerder laten weten dat het vijfde seizoen Stranger Things weer teruggaat naar de kern van de serie, zoals seizoen één, maar dan enorm uitvergroot. Ze willen de serie het waardige afscheid geven dat het verdient.

Vecna vs Eleven


Het laatste seizoen zal het geliefde team tieners van Hawkins laten strijden in een allesomvattende oorlog met het nachtmerrieachtige rijk van de Upside Down, nadat slechterik Vecna met succes poorten heeft geopend die een brug tussen de twee dimensies creëerden.Kijk alle afleveringen van Stranger Things op Netflix.

Aanbevolen artikelen