search
Opvallende naam toegevoegd aan cast 'The Last of Us' seizoen 2 op HBO Max
Series / Nieuws

Opvallende naam toegevoegd aan cast 'The Last of Us' seizoen 2 op HBO Max

Een flinke opsteker voor alle lobbyende fans van het originele computerspel.

Na een zeer succesvol eerste seizoen maakt de spannende hitserie The Last of Us zich op voor een tweede seizoen, en HBO onthult alvast een opvallende naam die we volgend seizoen zullen zien schitteren.

Het is namelijk actrice Kaitlyn Dever die komend seizoen in de huid zal kruipen van het personage Abby. Hier is op zich niets opmerkelijks aan, ware het niet dat Dever als eens eerder in verband werd gebracht met de HBO's hitserie.

Van meisje naar vrouw


Dever, de ster van het recente No One Will Save You en Last Man Standing, speelt komend seizoen het personage Abby, een stoere vrouw wiens ongenuanceerde beeld van de wereld wordt uitgedaagd terwijl ze wraak zoekt voor degenen van wie ze hield.

Voor The Last of Us van HBO überhaupt uitkwam lobbyden een enorm grote groep fans van de oorspronkelijke computerspellen voor Dever om de rol van Ellie te spelen, die uiteindelijk naar actrice Bella Ramsay ging. Ze vonden de uiterlijke overeenkomsten tussen Dever en Ellie zodanig treffend dat zij volgens de fans de rol zou moeten krijgen.

Makers spreken hun goedkeuring uit


Makers Craig Mazin en Neil Druckmann delen in een gezamenlijke verklaring: "We zoeken naar acteurs van wereldklasse die de ziel van de personages in het bronmateriaal belichamen. Niets is belangrijker dan talent, en we zijn verheugd om een ​​gerenommeerde performer als Kaitlyn toe te voegen aan Pedro [Pascal], Bella en de rest van onze familie."



Kijk alle afleveringen van The Last of Us op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen