search
The Mandalorian' seizoen 4 krijgt een onverwachte en bijzondere update
Series / Nieuws

The Mandalorian' seizoen 4 krijgt een onverwachte en bijzondere update

Deze officiële aankondiging maakt een definitief einde aan de geruchtenstroom.

Er gebeurt genoeg in de wereld van Star Wars. Zo werd onlangs het tweede seizoen van Ahsoka aangekondigd.

Op het X-Twitter account van 'Star Wars' is wat The Mandalorian seizoen 4 betreft eindelijk de kogel door de kerk. In plaats van een tv-seizoen komt er een film!

Conclusies trekken


In de afgelopen maanden schreven wij al over de geruchten die de ronde deden. Daar de verhalen elkaar tegenspraken was het natuurlijk niet raadzaam om conclusies te trekken.

De langverwachte update heeft de fans duidelijkheid gegeven en biedt een indruk van de toekomst van de Star Wars-franchise.

Voortzetting


De film is getiteld The Mandalorian and Grogu en zet het verhaal van onze twee helden voort. Jon Favreau zal de film regisseren, en de opnames starten in de loop van dit jaar. Hiermee wordt dit de eerste Star Wars-film sinds 2019.Eerder maakte Favreau al bekend dat hij tijdens de post-productie van seizoen 3 al met het vierde seizoen begonnen was. Het is dus logisch om aan te nemen dat de film een bewerkte versie van deze scenario's zal zijn. Voorlopig nemen we dus nog geen afscheid van deze populaire personages uit de wereld van Star Wars.

Waar te zien?


Kijk The Mandalorian op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen