search
HBO Max onthult allerlaatste trailer van 'Curb Your Enthusiasm': Waarom het eigenlijk te lang duurde
Series / Nieuws

HBO Max onthult allerlaatste trailer van 'Curb Your Enthusiasm': Waarom het eigenlijk te lang duurde

We moeten niet blij zijn dat het voorbij is, we moeten boos zijn dat het zo lang geduurd heeft.

Na 24 jaar van obstinaat gedrag en sociale ongemakken maakt Larry David met zijn Curb Your Enthusiasm er eindelijk een eind aan. HBO onthult de trailer van het allerlaatste seizoen.

In de trailer is te zien hoe Larry's klassieke gedrag opnieuw zorgt voor problemen met vrienden, waaronder Susie Greene (Susie Essman), de vrouw van zijn beste vriend en manager Jeff. "Je bent klein, je bent kleinzielig, je bent jaloers. Je bent een wandelend fucking virus, Larry," zegt ze.

Iedereen komt nog even langs


Ook is er weer een confrontatie met zijn ex-vrouw Cheryl (Cheryl Hines) en haar nieuwe partner Ted Danson. Larry heeft diepe gesprekken met Leon (J.B Smoove), en momenten van helderheid met Richard Lewis, zijn oudste vriend.

Larry woont opnieuw een begrafenis bij, wat nooit goed eindigt in Curb Your Enthusiasm. Vince Vaughn keert terug als Freddy Funkhouser, de halfbroer van Marty Funkhouser, gespeeld door de inmiddels overleden Bob Einstein. Daarnaast is er een gastoptreden van Dan Levy. Larry sluit af met: "Ik denk dat dit het gelukkigste moment in mijn leven is."

Einde van een tijdperk


Fans van David en diens collega en vriend Jerry Seinfeld zullen een behoorlijk lange periode van ongemakkelijke humor moeten afsluiten. Samen maakten ze van 1989 tot 1998 de sitcom Seinfeld en in 2000 begon David met zijn Curb Your Enthusiasm. Helaas komt aan alles een einde.Kijk alle afleveringen van Curb Your Enthusiasm op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen