search
Epische nieuwe trailer 'Halo' seizoen 2 toont Master Chief in brute strijd
Series / Nieuws

Epische nieuwe trailer 'Halo' seizoen 2 toont Master Chief in brute strijd

Het eerste seizoen werd matig ontvangen, maar het vervolg belooft beter te worden.

Paramount+ heeft de volledige trailer onthuld voor het tweede seizoen van gameverfilming Halo. Je kunt de beelden hieronder bekijken.

In seizoen 2 zien we hoe Master Chief John-117 (Pablo Schreiber) zijn team van elite-Spartans aanvoert in de strijd tegen een buitenaardse dreiging genaamd de Covenant.

Mens vs. Covenant


In de nasleep van een schokkende gebeurtenis op een verlaten planeet voelt John aan dat de oorlog dreigt de veranderen en riskeert alles om te bewijzen wat niemand wil geloven; dat de Covenant de belangrijkste thuishaven van de mensheid wil aanvallen.

Nu het heelal op het spel staat, doet John er alles aan om de sleutel tot de redding van de mensheid te vinden: de Halo.

Bekende gezichten


Naast Schreiber keren in seizoen 2 ook acteurs terug als Natascha McElhone, Jen Taylor, Bokeem Woodbine, Natasha Culzac, Shabana Amzi, Olive Gray, Yerin Ha, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Charlie Murphy, Fiona O’Shaughnessy, Tylan Bailey en Danny Sapani.Nieuwkomers dit seizoen zijn Joseph Morgan, Cristina Rodlo en Christina Bennington.

Bijna hier


David Wiener doet dienst als showrunner en uitvoerend producent van de grootschalige scifi-serie.

Halo seizoen 2 is vanaf 8 februari te streamen via SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen