search
'Yellowstone' kan dit ondergewaardeerde personage maar op één manier redden
Series / Nieuws

'Yellowstone' kan dit ondergewaardeerde personage maar op één manier redden

'Yellowstone' kan dit ondergewaardeerde personage op de valreep nog een grotere rol geven.

Het leven van de familie Dutton houdt ons al sinds het begin van Yellowstone in spanning. Hun problemen waren altijd de focus van de serie. Er is door de jaren heen maar een klein aantal andere personages geweest, omdat de serie nou eenmaal om de Duttons draait.

Maar nu Kevin Costner niet in de laatste afleveringen te zien zal zijn, blijft er meer ruimte over voor de achtergrondpersonages. En er is één personage dat volgens fans meer aandacht mag krijgen in het laatste deel, namelijk Thomas Rainwater (Gil Birmingham).

Beperkte rol


Birmingham heeft het personage in de afgelopen seizoenen uitstekend neergezet, maar helaas bleef zijn rol in de serie altijd beperkt. Dit terwijl fans groot fan zijn van het personage. Volgens hen is een grotere rol voor Rainwater dan ook precies wat Yellowstone nodig heeft.

Zijn personage heeft enorm veel te bieden, maar tot nu toe bestaat vrijwel al zijn schermtijd uit het bedreigen van mensen die zijn land willen afpakken. Door de weinige gesprekken die we hem hebben zien voeren met andere personages, weten fans in ieder geval dat ze meer van hem zouden willen zien.

Logisch


Reddit gebruiker Jlive9 zegt daarover het volgende: "Ik zou willen dat hij meer schermtijd zou krijgen. Hij is sluw, maar heeft nog steeds een aantal principes die hij volgt. Hij is agressief als het gaat om het land terugkrijgen van de Duttons, maar is geduldig en bereid om te wachten en het lange spel te spelen. Bovenal vind ik het leuk dat zijn personage logisch is, geen gedrag dat buiten zijn karakter valt".Hopelijk krijgen we meer te weten over Rainwater en zijn achtergrondverhaal in seizoen 5 deel 2. Bekijk Yellowstone op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen