search
'The Last of Us' seizoen 2 voegt twee belangrijke personages toe aan de bezetting
Series / Nieuws

'The Last of Us' seizoen 2 voegt twee belangrijke personages toe aan de bezetting

De spelers weten al wie Dina en Jesse zijn, nu zijn ook de acteurs bekendgemaakt.

Na een behoorlijke vertraging gaat seizoen 2 van de gameverfilming The Last of Us in februari eindelijk in productie. Diverse sleutelpersonages zullen hierin te zien zijn, waarbij onlangs aangekondigd werd dat de antagonist Abby door Kaitlyn Dever gespeeld zal worden.

Op X-Twitter maakte HBO onlangs de namen van de acteurs bekend die de rollen van Dina en Jesse voor hun rekening zullen nemen. Het gaat hier om Isabela Merced respectievelijk Young Mazino.

Op de proef gesteld


Merced begon als kindster bij Nickelodeon en was onder andere te zien in Transformers: The Last Knight. Dina is ongeveer van Ellie's leeftijd en speelt een belangrijke rol in het nieuwe seizoen. Ze wordt omschreven als "warm, en liefdevol, [waarbij] haar toewijding aan Ellie op de proef [zal worden] gesteld in de wereld waarin ze leven".

Mazino kennen we natuurlijk uit de Netflix-hit Beef, waarvoor de jonge acteur een Emmy-nominatie in de wacht sleepte voor zijn rol als Paul. Zijn personage Jesse wordt omschreven als "iemand die het belang van anderen voorop stelt, soms tegen een vreselijke prijs".

Emmy Award


The Last of Us heeft sterke castingkeuzes gemaakt. Dit laatste blijkt ook uit de Emmy Award die Nick Offerman (Bill) en Storm Reid (Riley) hebben gewonnen voor hun vertolkingen in het eerste seizoen. De hitserie heeft ook nu weer een goede start gemaakt voor een knaller van een vervolg.The Last of Us seizoen 2 wordt in 2025 verwacht. Kijk ondertussen The Last of Us op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen