search
Fans teleurgesteld: moet 'Stranger Things' seizoen 5 het zonder dit fan-favoriete personage stellen?
Series / Nieuws

Fans teleurgesteld: moet 'Stranger Things' seizoen 5 het zonder dit fan-favoriete personage stellen?

Hoewel dit personage pas in seizoen 4 te zien was, is het geliefd bij fans.

De komische noot in het heftige vierde seizoen van Stranger Things was natuurlijk Argyle (Eduardo Franco). Jonathans (Charlie Heaton) beste vriend in Californië zorgde daarnaast voor de broodnodige hulp.

Argyle vervoerde de hoofdpersonen in zijn pizza-bestelbus terug naar Hawkins. Bij de Steve Varley show, waar Franco onlangs te gast was, gaf hij echter aan dat hij waarschijnlijk niet terugkeert.

Repetitie


Franco kreeg de vraag naar aanleiding van een foto waarbij gerepeteerd werd, waarbij hijzelf niet op de foto te zien was. Franco: "Het is goed te horen dat mensen [het personage] missen. Jammer genoeg heb ik geen telefoontje gehad".

Argyle woont natuurlijk in Californië en niet in Indiana. Gezien de tijdsprongen die tussen de seizoenen worden gemaakt is het niet realistisch om aan te nemen dat hij maandenlang in Hawkins blijft rondhangen.

Komische noot


Online viel dit bericht allesbehalve goed. Argyle is een sprankelend en sympathiek personage dat voor wat luchthartigheid heeft gezorgd. "Hij heeft fans!" aldus @rasalistair. @redfoxm18 voegt hier aan toe: "Van alle personages laat je hem wegvallen? We hebben die komische noot nodig".Waar te zien?


Stranger Things is te bekijken op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen