search
Krachtige actiefilm op Netflix heeft de kijkers al 3 weken volledig in zijn greep

Krachtige actiefilm op Netflix heeft de kijkers al 3 weken volledig in zijn greep

Top Gun: Maverick verscheen al voor de kerst op Netflix en houdt het langer vol dan Rebel Moon.

Bram de Groot
Het komt niet vaak voor dat een film wekenlang in de Netflix Top 10 bivakkeert. Het lukte Netflix' eigen oorlogsfilm Im Westen Nichts Neues alias All Quiet on the Western Front in 2022. Nu staat de actiefilm Top Gun: Maverick al weken in de lijst.

De tweede, en langverwachte Top Gun-film verscheen in de zomer van 2022 in de bioscoop en op 22 december debuteerde de film met Tom Cruise op Netflix. Uiteraard stond de film lang op de eerste plaats.

Rebel Moon


Maverick lijkt zelfs meer kijkers te trekken dan Netflix' eigen sciencefictionfilm Rebel Moon - Deel 1: A Child of Fire die ook op 22 december online kwam. Rebel Moon staat nu op plaats tien, terwijl Top Gun 2 op plaats zeven staat.

Het goede nieuws voor de fans van Top Gun verscheen eerder deze week. Er komt namelijk een derde deel, lees hier meer over op FilmTotaal. Cruise zou weer van de partij zijn en Miles Teller en Glen Powell keren terug, evenals producenten Jerry Bruckheimer en David Ellison.

Megasucces


De tweede Top Gun was een enorm succes in de bioscopen door met $1,5 miljard op de tweede plaats in de Box Office-lijst van 2022 te eindigen. Alleen Avatar: The Way of Water wist beter te presteren, met $2,3 miljard.In de film zie je rollen an onder andere Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Ed Harris en Val Kilmer.

Maverick


In Top Gun: Maverick, hier te zien op Netflix, zien we dat Maverick, na meer dan 30 jaar als een van de topvliegers van de marine, een groep afgestudeerden van Top Gun traint voor een gespecialiseerde en gevaarlijke missie.

Aanbevolen artikelen