search
Fans weten wie de perfecte vervanger is voor Henry Cavill in 'The Witcher' (en het is niet Liam Hemsworth)

Fans weten wie de perfecte vervanger is voor Henry Cavill in 'The Witcher' (en het is niet Liam Hemsworth)

Als deze acteur Henry Cavill zou vervangen als Geralt of Rivia, zou seizoen 4 ongetwijfeld het beste seizoen van 'The Witcher' worden.

Nina Beerendonk
Zoals je waarschijnlijk al wel had vernomen, heeft Henry Cavill zijn rol als Geralt of Rivia in The Witcher achter zich gelaten. De acteur zal in het volgende seizoen vervangen worden door Liam Hemsworth, waar de meeste fans niet enthousiast over zijn. En al helemaal niet nu er een plaatje is opgedoken van een andere acteur als de perfecte Geralt.

Hoewel Hemsworth ongetwijfeld zijn uiterste best gaat doen, zijn veel fans er al van overtuigd dat het vierde seizoen van The Witcher een verloren zaak is. Veel kijkers hebben enorm veel moeite om zich voor te stellen hoe Hemsworth de rol tot een succes kan maken.

Mads Mikkelsen


Ironisch genoeg hadden fans van de boeken en games precies dezelfde reactie toen Cavill werd aangekondigd als de hoofdrolspeler van de serie. Toch groeide hij uit tot een enorm succes en stoppen veel kijkers zelfs met het volgen van de serie nu hij deze verlaten heeft.

Het zou dus alsnog kunnen dat de vertolking van Hemsworth niet zo'n ramp gaat zijn als sommige fans verwachten. Maar in de tussentijd blijven fans fantaseren over andere acteurs die de rol volgens hen beter hadden kunnen spelen. Een van de populaire keuzes is acteur Mads Mikkelsen.

Iconische rollen


Mikkelsen werd bekend door verschillende iconische rollen die hij de afgelopen jaren speelde, waaronder Grindelwald in Fantastic Beasts and Where to Find Them: The Secrets of Dumbledore. Ook speelde Mikkelsen in 2009 in de serie Valhalla Rising. Het personage dat hij hier speelde leek zelfs een beetje op de versie van Geralt in The Witcher 3: Wild Hunt.Kunstenaar Wonki Cho creëerde een kunstwerk van Mikkelsen als Geralt, waarin we meteen zien dat dit absoluut geen slechte keuze geweest zou zijn. Het kunstwerk zie je hier. Bekijk The Witcher op Netflix.

Aanbevolen artikelen