search
Nog één kans: 'Better Call Saul' kan negatieve reeks eindelijk doorbreken
Series / Nieuws

Nog één kans: 'Better Call Saul' kan negatieve reeks eindelijk doorbreken

Het is een schande dat Better Call Saul nog steeds geen Emmy gewonnen heeft. Gaat 2024 hun jaar zijn?

De hitserie Breaking Bad heeft zijn kwaliteit bewezen met maar liefst 16 Emmys. Helaas valt de spin-off Better Call Saul iets minder goed in de prijzen. Nu heeft Better Call Saul de kans om de originele serie te evenaren.

Ondertussen heeft Better Call Saul zes fantastische seizoenen, maar helaas zien velen niet hoe goed de serie werkelijk is. Dit is dan ook de reden dat Better Call Saul nog helemaal geen prijzen in de wacht heeft gesleept.

De eerste prijs


Het succes van een serie wordt niet altijd bepaald door het aantal prijzen, maar Better Call Saul verdient het wel. Bovendien is Better Call Saul over de jaren heen genomineerd voor een duizelingwekkende 53 Emmys.

De Emmy Awards van 2024 gaan binnenkort in première en hopelijk lukt het Better Call Saul nu wel om een paar mooie prijzen in de wacht te slepen. De serie is genomineerd voor zeven verschillende prijzen.

Groot succes


Seizoen 6 is heel goed ontvangen en zit ongelofelijk complex en sterk in elkaar. De serie zal te maken krijgen met zware concurrentie, waaronder Andor en The Crown, maar Better Call Saul doet zeker niet onder voor deze series.

Bekijk op instagram


Stream Better Call Saul op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen