search
Terug naar de 00's: gelekt detail over geschrapte 'Lizzie McGuire' revival
Series / Nieuws

Terug naar de 00's: gelekt detail over geschrapte 'Lizzie McGuire' revival

Fans hadden van dit moment kunnen genieten, maar helaas werd de revival van de hitserie Lizzie McGuire geannuleerd.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Iedereen die in begin jaren 2000 opgegroeid is, kent ongetwijfeld de hitserie Lizzie McGuire. Er waren grootse plannen voor een revival, maar dat bleek lastiger dan gedacht. Wel zijn er een paar details over de revival onthuld.

Lizzie McGuire zorgde voor de carrière van Hillary Duff en gaf veel jonge meiden de kans om zichzelf te ontdekken. Onlangs is de interesse voor Lizzie McGuire weer aangewakkerd door het gerucht van een nieuw project.

De revival


Er waren in 2020 plannen voor een revival van de serie met de originele cast. Helaas kwamen de sterren niet op één lijn met elkaar en moest Disney+ de serie annuleren. Echter, er waren op dat moment al twee afleveringen gefilmd en bovendien was er al een groot deel van het script geschreven.

Schrijver Jonathan Hurwitz onthulde onlangs enkele details van de revival op zijn TikTok. Veel fans waren namelijk teleurgesteld door de annulering en vroegen zich af hoe het met Lizzie en Gordo zou zijn, maar ze kwamen voor een grote verrassing te staan.

De details


Volgens Hurwitz zou Ethan Craft, een oude vriend van Lizzie, namelijk een comeback maken in de serie. Bovendien zou de relatie van Lizzie en Gordo niet heel sterk meer zijn. Ondanks de onthulling van Hurwitz blijft er nog wel een brandende vraag over: hoe leidt het bericht van Ethan in aflevering 2 ertoe dat Lizzie de volgende dag wakker wordt in Ethans bed?



Helaas zullen we op die vraag nooit meer een antwoord krijgen. Bekijk Lizzie McGuire op Disney+ om alle avonturen van Lizzie nog een keer te beleven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen