search
Dramaserie met bekende gezicht uit The Big Bang Theory gecanceld door HBO Max

Dramaserie met bekende gezicht uit The Big Bang Theory gecanceld door HBO Max

Volgens iedereen betrokken bij de serie is het misschien ook wel goed zo.

Glenn Walsh
In november 2020 kwamen HBO en The Big Bang Theory-ster Kaley Cuoco met de dramaserie The Flight Attendant, maar nu besluit HBO er na twee seizoenen mee op te houden.

Het is niet de enige in een recente reeks van gecancelde HBO Max-series. Sinds de overname van Discovery is flink de schaar gezet in de bestaande catalogus. Series als The Idol, Perry Mason en Julia werden abrupt stopgezet.

Misschien wel goed zo


De beslissing op het stopzetten van The Flight Attendant volgt op opmerkingen van ster en uitvoerend producent Cuoco na het tweede seizoen, waarin ze zei dat het "vliegtuig geland was". "Het voelt alsof het er al op zit." vertelde ze destijds.

Verder deelde Cuoco: "Wat begon als een opvallende boekomslag werd het al snel een buitengewone reis van mijn leven. Ik heb 'The Flight Attendant' altijd gezien als een beperkte serie, en dankzij een ongelooflijk creatief team konden we twee opwindende seizoenen leveren."

Stewardess in de spionage


De serie The Flight Attendant volgde het personage van Cuoco, Cassie Bowden, een alcoholistische, wereldreizende stewardess die verwikkeld raakt in een spionagecomplot na een affaire met een first class passagier die na hun nacht samen vermoord wordt.Kijk alle afleveringen van The Flight Attendant op HBO Max.

Aanbevolen artikelen