search
Tori Spelling blikt terug op haar "Last Woman on Earth"-scène in 'Beverly Hills, 90210'

Tori Spelling blikt terug op haar "Last Woman on Earth"-scène in 'Beverly Hills, 90210'

De actrice Tori Spelling was in de jaren 90 een grote naam, nu zien we haar vooral op Instagram.

Bram de Groot
Tori Spelling kennen de meeste mensen van haar rol als Donna Martin Silver uit de tienerserie Beverly Hills, 90210 uit de jaren 90. Ondanks enkele rollen in andere series en (tv-)films teert ze nog altijd op het eerdere succes.

Overigens hoeft het voor de nu 50-jarige Tori ook niet per se. Ze is namelijk de dochter van wijlen Aaron Spelling, een succesvolle producent van vooral tv-series zoals Charlie's Angels, Dynasty, Melrose Place en Charmed. Na zijn dood verdient zijn familie nog miljoenen aan zijn successen.

Donna


In de serie Beverly Hills, 90210 is Donna in het begin nog een bijfiguur als beste vriendin van Kelly (Jennie Garth). Later krijgt ze steeds meer eigen verhaallijnen als de dochter uit een rijk gezin. Ze wordt streng katholiek opgevoed waardoor ze lang een maagd blijft in de serie.

Op Instagram verwijst ze regelmatig naar haar rol als Donna. Recent deelde ze een clip uit het zesde seizoen, aflevering 27 Strike the Match: The Last Person On Earth I Want to Be With. Deze staat ook bekend om Donna's "Last Woman on Earth"-kostuum.

"Donna was Tori"


"Tori was Donna. Donna was Tori. Dit was helemaal Tori... Ik denk dat ze toe is aan een comeback," grapt Tori bij beelden uit de hitserie die later nog de reboot BH90210 kreeg. Bekijk de video van Tori op haar Instagram.

Heb jij 'Beverly Hills, 90210' vroeger gekeken?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen