search
Eén van de beste series om je week mee te starten vind je op HBO Max: 'Parks and Recreation'
Series / Specials

Eén van de beste series om je week mee te starten vind je op HBO Max: 'Parks and Recreation'

Lachen, gieren en brullen met Amy Poehler, Jim O'Heir, Nick Offerman, Chris Pratt en Aubrey Plaza.

Er is weer een nieuwe week gestart en dat betekent waarschijnlijk dat je weer aan je werk zit na een hopelijk vermakelijk weekend. Om die stemming erin te houden hebben we een kijktip voor je: Parks and Recreation.

De sitcom verscheen tussen 2009 en 2015 en was vooral in de VS een groot succes, met rollen van onder andere Amy Poehler, Jim O'Heir, Nick Offerman, Chris Pratt en Aubrey Plaza.

Parks and Recreation


De serie laat met name de absurde capriolen van een aantal ambtenaren zien. Ze werken voor een stadje in Indiana terwijl ze aan allerlei projecten werken om van hun stad een betere plek te maken.

De serie werd in eerste instantie vergeleken met The Office en het eerste seizoen werd wisselend ontvangen. Na een aangepaste aanpak werd de serie een hit en Poehler won zelfs de Golden Globe voor haar hoofdrol.

Snelle bingewatch


De serie, die op 93 procent staat op de Tomatometer, werd bedacht door Greg Daniels en Michael Schur en bestaat uit zeven seizoenen met 126 afleveringen die vaak niet langer duren dan zo'n 20 minuten. Je bingewatcht de reeks dus zo weg.De serie barst van de cameo's. Paul Rudd, Justin Theroux, J. K. Simmons, Jon Hamm, Will Arnett, Kristen Bell en zelfs Joe Biden - toen nog als vice-president - duiken op in Parks and Recreation.

HBO Max


In 2020 verscheen nog de A Parks and Recreation Special die zich afspeelt tijdens de coronapandemie. Je vindt de 125 afleveringen van Parks and Recreation. op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij Parks and Recreation al gezien?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen