search
Britse tranentrekker gaat heel wat harten breken op NPO Start: 'Best Interests'
Series / Trailer

Britse tranentrekker gaat heel wat harten breken op NPO Start: 'Best Interests'

De trailer van 'Best Interests' belooft NPO Start eens flink op te schudden.

Wat moet je als ouder als je eigen kind terminaal wordt verklaard? In de Britse serie Best Interests worstelen twee ouders met de ziekte van hun kind, terwijl zij steeds verder aftakelt. De NPO heeft onlangs een trailer gepubliceerd van de dramaserie die in februari te zien zal zijn in Nederland.

In de vierdelige dramaserie spelen Sharon Horgan en Michael Sheen de hoofdrollen als een getrouwd stel dat vecht voor de medische zorg van hun gehandicapte dochter. In juni 2023 werd de serie uitgebracht in het VK, en nu zal hun verhaal bijna naar Nederland reizen.

Synopsis


De synopsis van de serie luidt: "Nicci en Andrew's dochter Marnie heeft een levensbedreigende aandoening die haar kwaliteit van leven doet aftakelen."

De synopsis sluit af: "Marnie's ziekte doet haar ouders in een juridische strijd belanden met haar artsen over haar recht om te sterven."

In prijzen gevallen


Ondanks dat de serie pas enkele maanden uit is, is Michael Sheen al beloond voor zijn acteerwerk met de prijs Best Actor in International Competition op Series Mania 2023.



Best Interests is vanaf 16 februari te zien bij NPO2 en NPO Start.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen