search
Ben jij een fan van 'Forst'? Stream dan ook deze spannende detectiveseries op Netflix
Series / Featured

Ben jij een fan van 'Forst'? Stream dan ook deze spannende detectiveseries op Netflix

Netflix heeft nog veel meer kille detectiveseries voor je klaarstaan.

Fan van duistere detectives? Check dan gauw welke van de onderstaande series in jouw straatje vallen en wanneer jij één van hen op gaat zetten.

Paranoid



De schijnbaar willekeurige moord op een jonge vrouw in een speeltuin leidt meerdere rechercheurs tijdens hun klopjacht naar een internationale samenzwering, die hen steeds dieper meezuigt in diens duistere geheimen. Bekijk nu op Netflix.



The Woods



Vertelt het verhaal van een serie gruwelijke moorden tijdens een zomerkamp in de bossen van Warschau in 1994. Twee verminkte dode lichamen duiken op, maar twee anderen blijven vermist en de daders worden nooit gevonden. Bekijk nu op Netflix.



Trapped



Wanneer een ijzige sneeuwstorm een afgelegen dorpje in IJsland afsnijdt van de rest van de wereld, lijkt het kwaad al geschied. Maar niemand had verwacht dat een moord de situatie nog erger zou maken. Bekijk nu op Netflix.



Deadwind



Slechts enkele maanden na een tragisch verlies onderzoekt rechercheur Sofia Karppi de moord op een vrouw die banden heeft met een bouwbedrijf in Helsinki. Bekijk nu op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen