search
SerieTotaal tipt: Naast 'American Nightmare' zijn er nog twee dominante series op Netflix te zien
Series / Featured

SerieTotaal tipt: Naast 'American Nightmare' zijn er nog twee dominante series op Netflix te zien

Dit zijn dé nieuwe series die je niet mag missen volgens onze recensenten.

Van gruwelijk onrecht tot ontroerend drama - Netflix heeft van alles wat voor je klaarstaan. De recensenten van SerieTotaal pikken de beste series ertussenuit en tippen welke nieuwe releases jij zou moeten zien.

Hieronder is een overzicht te vinden van de hoogst scorende Netflix-titels van de afgelopen dagen.

American Nightmare





★★★☆☆

Synopsis: Een koppel wordt ervan beschuldigd een vreselijke inbraak en ontvoering in 2015 in scène te hebben gezet, maar dan duikt de vrouw plots op. Gebaseerd op een waargebeurde misdaad.

Recensie: "Halverwege verandert de toon en is 'American Nightmare' niet langer een spannende truecrimedocumentaire, maar een snijdende kritiek op hoe de politie en de FBI flinke steken hebben laten vallen. Verontwaardiging slaat om in boosheid wanneer er steeds meer naar buiten komt over de afhandeling van de zaak en de onwil van de politie om er dieper in te duiken."

Lees de rest van de recensie.

Boy Swallows Universe





★★★★☆

Synopsis: Een jongetje dat in de jaren 80 opgroeit in de buitenwijken van Brisbane, wordt geconfronteerd met de harde realiteit van het leven en het naderende onheil dat zijn gezin bedreigt.

Recensie: "'Boy Swallows Universe' is een kunststuk dat je recht in het hart raakt. De personages krijgen zo ontzettend veel uitdieping dat ze je onmogelijk onberoerd laten."

Lees de rest van de recensie.

Forst





★★★★☆

Synopsis: Commissaris Forst onderzoekt een gruwelijke moord op een bergtop terwijl hij moet navigeren tussen een gespannen inspecteur, een nieuwsgierige journalist en een mogelijk tweede sterfgeval.

Recensie: "Aan alles is merkbaar dat het volledige verhaal uitgebreider is dan wat in zes afleveringen past. Ook is duidelijk dat in de personages meer omgaat dan de serie laat zien. Dit geeft 'Forst' een onvoorspelbaarheid met een erg beangstigende werking, zeker in combinatie met de gruwelijkheid van de getoonde taferelen."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen