search
Opvallende verhaallijn uit de boekenreeks verwacht in 'The Witcher' seizoen 4
Series / Nieuws

Opvallende verhaallijn uit de boekenreeks verwacht in 'The Witcher' seizoen 4

Echte Witcher-kenners zullen de verhalen en personages vast gelijk herkennen.

Het derde seizoen van The Witcher is alweer even achter de rug, dus het werk aan het vierde seizoen is in volle gang. Af en toe komt er wat nieuws naar buiten, en nu is bekend dat we een nieuw verhaal en personages kunnen verwachten.

Onlangs werd aangekondigd dat Laurence Fishburne zich bij het nieuwe seizoen voegt als de geliefde vampier Regis, en nu blijkt uit een uitgelekte auditievideo dat in seizoen vier een jong meisje en een rondreizende verhalenverteller wordt geïntroduceerd.

Een meisje met een fascinatie


Het meisje is geobsedeerd door een bepaalde 'ridder' en een 'Lady Viola', maar het belangrijkste is dat het meisje de man Stribog noemt, terwijl een ander kind haar Squirt noemt, wat ook was hoe Nimue werd genoemd toen ze een kind was

In de boeken van Andrzej Sapkowski was Stribog een oude rondreizende verhalenverteller die naar een stad zou komen en de kinderen zou vermaken met verhalen in ruil voor eten. Een van zijn 'fans' was de jonge Nimue, die het meest geïnteresseerd was in zijn eeuwenoude verhalen over een bepaalde tovenaar en een tovenares.

Nieuw seizoen, nieuwe verhalen, nieuwe mensen


In de verhalen van Sapkowski wilde Nimue ook een tovenares worden, net zoals Yenefer, wat haar inspireerde om later te gaan studeren aan Aretuza. Deze verhalen, evenals een noodlottige ontmoeting uit haar studentenjaren, dreven haar ertoe Condwiramurs Tilly in te huren en de echte waarheid achter deze oude legendes te achterhalen.In de auditievideo is uit het gesprek tussen de twee personages te achterhalen dat het inderdaad om Nimue en Stribog gaat, wat bevestigt dat het vierde seizoen van The Witcher de twee personages zal bevatten.

Kijk alle afleveringen van The Witcher op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen