search
Trailer voor 'The Walking Dead: The Ones Who Live' brengt helden weer bij elkaar
Series / Trailer

Trailer voor 'The Walking Dead: The Ones Who Live' brengt helden weer bij elkaar

Dit jaar krijgen we meer bekende gezichten te zien n het succesvolle The Walking Dead-universum.

Na jarenlange afwezigheid keert Rick Grimes dan eindelijk echt terug in de succesvolle zombiereeks The Walking Dead. Hij nam in seizoen negen uit 2019 afscheid van de fans en keert binnenkort terug in The Walking Dead: Ones Who Live.

The Ones Who Live komt van bedenkers Scott M. Gimple en Danai Gurira en speelt zich af na de afronding van de hoofdserie. Niet alleen Andrew Lincoln keert terug als Rick Grimes, maar we zien ook Danai Gurira als Michonne en Pollyanna McIntosh als Jadis Stokes/Anne.

Liefdesverhaal


In The Ones Who Live zien we het liefdesverhaal van Rick en Michonne. Maar dat is geen makkelijke, aangezien de wereld waarin ze leven voortdurend verandert door de aanwezigheid van de Walkers, de CRM en vele andere obstakels.

Andere rollen komen van Lesley-Ann Brandt als Pearl Thorne, Terry O'Quinn als CRM-generaal Beale en Matthew August Jeffers als Nat. De eerste aflevering van de nieuwe reeks heet "Years".

Trailer


The Ones Who Live is alweer de zesde spin-off van The Walking Dead en vanaf 25 februari start de Amerikaanse zender AMC met het uitzenden van de nieuwe reeks. De Nederlandse zender/dienst is nog niet bekend.



De serie heeft een redelijk fors budget met in totaal 83 miljoen dollar en dat is zo'n 13,7 miljoen dollar per aflevering. Er verschijnen dus zes afleveringen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen