search
'The Last of Us' seizoen 2: Hollywood-grootheden maken hun weg naar HBO Max
Series / Nieuws

'The Last of Us' seizoen 2: Hollywood-grootheden maken hun weg naar HBO Max

Het lijkt erop dat HBO volgend seizoen voor nog meer prijzen wilt meedoen.

Na een zeer succesvol eerste seizoen van The Last of Us wil HBO er nog een schepje bovenop doen. Voor het tweede seizoen zijn maar liefst vier regisseurs aangetrokken met een behoorlijke staat van dienst.

De serie gebaseerd op het razend populaire computerspel van Naughty Dog wordt namelijk versterkt met de inzet van regisseurs Mark Mylod, Kate Herron, Stephen Williams en Nina Lopez-Corrado, allen bekend van andere grote series.

HBO pakt uit


Mylod ontving recentelijk nog een Emmy Award voor de aflevering Connor's Wedding in het laatste seizoen van de hitserie Succession, en Herron heeft voorheen gewerkt aan Sex Education en seizoen één en twee van Marvel's Loki.

Williams kan ook een zwaargewicht uit de industrie genoemd worden, met zijn meerdere nominaties bij de grote serie- en filmprijzen en zijn werk aan series als The Walking Dead, Westworld en Watchmen. Lopez-Corrado is bekend van onder andere Perry Mason.

Ook een berg nieuwe acteurs


Naast het aantrekken van nieuwe regisseurs maken ook een aantal nieuwe acteurs hun opwachting in seizoen twee van The Last of Us. Pedro Pascal en Bella Ramsey worden vergezeld door acteurs als Young Mazino, Isabela Merced en Kaitlyn Dever in de rol van Abby.



Seizoen twee staat gepland om uit te komen in de loop van 2025. Kijk tot die tijd alle afleveringen van The Last of Us op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen