search
'Young Sheldon' spin-off kondigt langverwachte tragische gebeurtenis aan
Series / Nieuws

'Young Sheldon' spin-off kondigt langverwachte tragische gebeurtenis aan

Niemand zit erop te wachten, maar helaas moet deze tragische gebeurtenis toch ooit plaatsvinden in 'Young Sheldon'.

Recentelijk werd bekendgemaakt dat de The Big Bang Theory-spin-off Young Sheldon na zijn einde een eigen spin-off krijgt. En zodra fans hoorden dat deze spin-off zich zal richten op Georgie en Mandy, wisten ze meteen dat er een tragische gebeurtenis aan zit te komen.

Fans van The Big Bang Theory weten dat George, de vader van Sheldon, overlijdt wanneer Sheldon 14 is. Aangezien Young Sheldon een prequel is over de jeugd van Sheldon, verwachten fans al seizoenen lang dat deze dood op een gegeven moment zal plaatsvinden in de serie.

Omzeilen


Maar omdat seizoen 7 het laatste seizoen is, zou het een donkere keuze zijn om de serie af te sluiten met de dood van een belangrijk personage. Veel kijkers hadden zich er al bij neergelegd dat Young Sheldon de dood van George zou omzeilen.

Nu de nieuwe spin-off is aangekondigd, lijkt dat echter onmogelijk. Als Young Sheldon eindigt zonder de dood van George weer te geven, moet de nieuwe spin-off beginnen met deze tragische gebeurtenis. Dat zou een nog minder logische keuze zijn.

Serieuzere onderwerpen


Het wordt een uitdaging om zo'n ingrijpende dood in het laatste seizoen van een comedy te moeten behandelen. Maar aangezien Young Sheldon gedurende al de eerdere seizoenen al heeft bewezen ook serieuzere onderwerpen in de serie te kunnen verwerken, is er gelukkig goede hoop dat de serie dit op een mooie manier aanpakt.



Bekijk Young Sheldon op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen