search
Grote Marvel-serie 'Daredevil' lijkt een opvallende nieuwe superheld te introduceren
Series / Nieuws

Grote Marvel-serie 'Daredevil' lijkt een opvallende nieuwe superheld te introduceren

De opnames van 'Daredevil: Born Again' zijn weer hervat, wat zorgt voor interessante setbeelden.

Nu de stakingen alweer een tijdje voorbij zijn, zijn de opnames voor de Daredevil-reboot Daredevil: Born Again weer voortgezet. En wanneer er opnames beginnen, verschijnen er ook vrijwel altijd nieuwe setfoto's en video's waardoor we alvast wat wijzer worden over wat er in de serie te zien zal zijn.

Daredevil was oorspronkelijk te zien op Netflix, maar er is al een tijdje een reboot in de maak voor Disney+. Er is nog niet veel bekend over het plot van de reboot, maar de makers en Daredevil-acteur Charlie Cox hebben in het verleden al duidelijk gemaakt dat het verhaal van de serie compleet los staat van de originele Daredevil-seizoenen.

White Tiger


De meest verrassende setbeelden die rondgaan op sociale media, zijn foto's van de voorkant van een winkel op de set van de serie. De scène die zich in de winkel afspeelt zou een vechtscène zijn. Op sommige beelden is een gemaskerd figuur te zien, die fans denken te herkennen.

Het kostuum van dit personage lijkt namelijk erg op dat van de Marvel held White Tiger. De White Tiger is een persoon met een amulet die hun vaardigheden versterkt en ervoor zorgt dat ze zich kunnen camoufleren. Er zijn verschillende personages die de White Tiger zijn geweest in de Marvel Comics.

Onterecht beschuldigd


Volgens geruchten zou de versie in de serie Hector Ayala zijn, die in de strips onterecht beschuldigd wordt van een moord. Matt Murdock probeert hem tevergeefs te redden, waarna hij doodgeschoten wordt.

Bekijk op instagram


Daredevil: Born Again zal in 2025 verschijnen op Disney+. Bekijk de setbeelden hier.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen