search
Netflix komt deze week met 'Alexander: The Making of a God' en 10 andere topseries
Series / Nieuws

Netflix komt deze week met 'Alexander: The Making of a God' en 10 andere topseries

Het wordt voor Netflix een week vol spektakel en het debuut van een klassieker.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


Alexander: The Making of a God


Verschijnt op: Woensdag 31 januari | Release: Seizoen 1 | Genre: Documentaire / Drama / Geschiedenis | Kijk op: Netflix

Interviews met experts en aangrijpende reconstructies onthullen het buitengewone leven van Alexander de Grote en zijn brandende verlangen om de wereld te veroveren.




Baby Bandito


Verschijnt op: Woensdag 31 januari | Release: Seizoen 1 | Genre: Actie / Misdaad / Drama | Kijk op: Netflix

Zijn naam is Kevin Tapia. Maar in Europa staat hij bekend als 'Baby Bandito'. Dit is het verhaal van de skater die in Chili de overval van de eeuw pleegde.




House M.D.


Verschijnt op: Donderdag 1 februari | Release: Seizoen 1-8 | Genre: Drama / Mysterie | Kijk op: Netflix

Hugh Laurie in de hoofdrol als de nukkige dr. Gregory House, een arts die minachtend met zijn patiënten omgaat maar ze wel van de meest mysterieuze ziekten geneest.




Overige series nieuw op Netflix


Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

30 januari: Love Deadline (seizoen 1 - aflevering 5-6) - Reality-TV - Vrouwen ontmoeten potentiële echtgenoten en reizen naar prachtige locaties. Het addertje onder het gras? Alleen vrouwen kunnen een aanzoek doen, en mannen hebben een deadline.

30 januari: NASCAR: Full Speed (seizoen 1) - Documentaire / Sport - Gedreven door passie en de roem van de NASCAR Cup strijden coureurs en hun teams om het kampioenschap en de kans om geschiedenis te schrijven in deze sportdocumentaire.

31 januari: Like Flowers in Sand (seizoen 1 - aflevering 12) - Komedie / Mysterie / Romantiek - Een voormalig worsteltalent zit op een dood spoor en staat op het punt te stoppen. Maar dan ontmoet hij een oude vriend en vlamt zijn passie weer op.

31 januari: Love Never Lies: Poland (seizoen 2 - aflevering 1-7) - Reality-TV - In deze realityserie testen zes koppels hun vertrouwen in elkaar via een leugendetector met oogscan. Bedrog kost geld, maar de waarheid wordt beloond.

31 januari: The Seven Deadly Sins: Four Knights of the Apocalypse (seizoen 1) - Animatie / Actie / Avontuur - Wanneer een doemprofetie zich begint te voltrekken in het vredige land Britannia, onderneemt een jongen met een gouden hart een reis vol ontdekkingen en wraak.

1 februari: Delicious in Dungeon (seizoen 1 - aflevering 5) - Animatie / Avontuur / Komedie - Kerkers, draken ... en heerlijke monsterstoofpot? Avonturiers begeven zich in een vervloekt, bedolven koninkrijk om hun kameraad te redden en koken onderweg bergen voedsel.

1 februari: Fame After Fame (seizoen 1) - Reality-TV - Na 14 succesvolle jaren op de Spaanse televisie zoeken de bekendste persoonlijkheden van Sálvame naar nieuwe carrièrekansen in heel Amerika in deze realityserie.

3 & 4 februari: Captivating the King (seizoen 1 - aflevering 5-6) - Drama / Geschiedenis / Romantiek - Te midden van een koninklijke en politieke machtsstrijd leert een koning een intrigerende vrouw kennen, wiens verborgen verlangen naar wraak onbedoeld verandert in liefde.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen